Tereh Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam Chciał bym by ktoś podał restarter do bota i od początku do końca co zrobić zeby działał bo jak pójdę do szkoły to zeby sie po 3 sesjach nie wyłączył za pomoc daje Max like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dageroo Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 http://www.speedyshare.com/dCWbw/Bot.rar Pobierasz to. Jeśli masz Lol'a na dysku D ( będzie to ogólnie przykład ): Tworzysz folder Bot na tym dysku gdzie masz Lol'a opcjonalnie będzie to u nas D. Wypakowujesz tam pliki, to co pobrałeś przed chwilą. Wklejasz tam refboo.st'a ( ten z konsolą ) ma to wyglądać tak jak w spoilerze: Nic nie zmieniamy w configu optymalnie jest ustawione na 15 minut. Odpalamy refstartera i czekamy 15 minut, aż odpali Bot'a. Zalecam ustawienie w opcjach systemu, czegoś takiego jak na obrazku: Liczę na te Like // "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tereh Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Mozesz mi powiedzieć jak wejść do tego co dałeś na tym obrazku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dageroo Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Panel Sterowania>System i zabezpieczenia>Centrum akcji>Zmień ustawienia funkcji Kontrola konta użytkownika. // "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.