Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]⌛☞MINECRAFT:PREMIUM TANIO!☜⌛

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto Premium Minecraft
Metoda kontaktu: PW/ALLEGRO
Opis rzeczy:
Oczekiwana/oferowana cena:10 ZŁ
Zdjęcia/inne informacje: link do aukcji allegro KLIK

4154114143323841073075.png

//temat otwieram jedynie przy aktualizacjach. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ludzie mogli się na to nabrać, aż 4 osoby :P

Po jakimś czasie jestem pewien, że konto wygaśnie bo na końcu pisze małym druczkiem Regulamin, że nie ma możliwości zmiany hasła oraz e-maila.

Takiego czegoś na allegro jest pełno raczej nigdy bym czegoś takiego nie kupił. Wole iść do Biedronki i za dychę sobie kupić pizze. 

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Jak ludzie mogli się na to nabrać, aż 4 osoby :P

Po jakimś czasie jestem pewien, że konto wygaśnie bo na końcu pisze małym druczkiem Regulamin, że nie ma możliwości zmiany hasła oraz e-maila.

Takiego czegoś na allegro jest pełno raczej nigdy bym czegoś takiego nie kupił. Wole iść do Biedronki i za dychę sobie kupić pizze. 

4 ludzi? ty tam zobacz kto wystawia komentarze "sajjuk" zwykłe nabijanie pozytywów. Nie żryj tyle.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@xOstateczny a co to ma wspólnego z moją ofertą? zgłaszam wasze wypowiedzi jako spam.

To, że to o czym piszesz jest FAKE FAKE FAKE.

Ja podaję stronę, by tacy ludzie jak ci "4" skumali, gdzie można kupić bez oszustwa :)

A zgłaszaj za spam...

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

To, że to o czym piszesz jest FAKE FAKE FAKE.

Ja podaję stronę, by tacy ludzie jak ci "4" skumali, gdzie można kupić bez oszustwa :)

A zgłaszaj za spam...

Jakie oszukanie? mniej resztki godności i nie wpiepszaj się komuś do tematu jeśli nikt cie o to nie prosi. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakie oszukanie? mniej resztki godności i nie wpiepszaj się komuś do tematu jeśli nikt cie o to nie prosi. 

Mniej* - mniej? Oo

@top 

Nienawidzę takich ludzi. ;) Oszukujesz, ludzie grają miesiąc, a później konto "znika". :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...