Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallout 3 GOTY - Kilka pytań.

ReFaza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Otóż myślę nad zakupem gry Fallout 3: Game of the Year Edition i mam kilka pytań dotyczących gry.

1. Czy podstawka w tej wersji jest z polskim dubbingiem?

2. Czy gra jest już w wersji 1.7 ?

3. Czy DLC są z polskimi napisami?

Proszę o szybką odpowiedź  :D 

Opublikowano

Dalej czekam na odpowiedź na 2 pytanie

Czy na pewno podstawka Fallout 3 w wersji GOTY jest z polskim dubbingiem? Na stronie Media Markt pisze:

Wersja językowa: Angielska, Polska (napisy), więc czy w podstawce dubbing jest polski?

I jeszcze jedna rzecz. Którą wersję lepiej kupić? I która została wydana pierwsza? Chce kupić najnowszą xD

72391360171075710502.jpg34239269083656466747.jpg

Opublikowano

Jeśli na pudełku piszę lista dlc to pewnie jest najnowsza. Z tego co widzę nie ma dubbingu. Są polskie napisy, więc bez obaw. Jak jest dokładnie to zobaczysz po zakupie gry.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Dobra już prawie wszystko co chce wiedzieć wiem. To czy gra będzie w wersji 1.7, czy nie to nie problem, bo na stronie cenegi jest oficjalny patch 1.7. Mam jeszcze tylko pytanie do osób które zakupiły Fallout 3 GOTY, czy podstawka jest z polskim dubbingiem? Według mnie ten napis "Polska(napisy)" oznacza ze DLC jest z napisami, ale co ja tam wiem  ;)

Opublikowano

Ref

Nie mogę znaleźć Fallout 3 GOTY, we wszystkich sklepach z wersja pudełkową piszę że gra została wykupiona :c

Ze stron typu Allegro i OLX wole nie korzystać bo nigdy nic nie wiadomo, a wersji cyfrowej nie chce, wole mieć płyte,pudełko i instrukcje.

Opublikowano

Powiem Ci tak. Na odpowiedź osoby, która posiada tą grę możesz się nie doczekać. Przeglądałem teraz internet i część filmów na youtube jest z dubbingiem i bez dubbingu. Widziałem również metody instalowania dubbingu ręcznie. Jeśli kupisz polską wersję gry to na dubbing jest szansa, ale nie mam 100% pewności tego. 

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...