Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boost

bart73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ogólnie chciałbym zacząć boostowanie kont na większą skalę tylko nie wiem jak się do tego zabrać . Widziałem , że za głupiego golda płaci się sporo a na eu ne w goldzie poziom jest śmieszny (: więc macie może jakieś propozycje,pomysły,rady ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możesz zacząć od ogłaszania się tutaj na forum - w dziale giełda.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Zacznij od konto alegro, wystaw tam ofertę oraz na mpc giełda ;)

Jak tez rzeczy zrobisz, i uzbierasz ładną sumkę zrób stronę internetową ;) lub może najpierw zacznij robić filmik na YouTubie w sprawie eloboosta na pewno coś wymyślisz ;) odpowiednie tagi tak by filmik miał jakieś szanse na wyszukanie go ;)

Ja zdobędziesz z 200 kupców, to zarobisz i tak sporo ;) Wtedy będzie można pomyśleć o stronie internetowej. 

Do mnie pisało około 43 osoby, wyboostowałem 19 z nich, reszta kombinowała jak idzie "Cebulandia"

Daj znać jak ci pójdzie 

Powodzenia ;)

Opublikowano

Większości przypadków, to ludzie byli "w silverze i płakali że nie potrafią wyjść" każdy z nich chciał do Golda V z S5,4,3,2. Dwa przypadki to były z bronze do G1 i G4.

I trafił mi się jeden który chciał do Platyny V ze swojego silvera 3.

Zwracaj uwagę czy osoba ma zaniżone mrr, poniżej średniej jeśli ma poniżej średniej, ja biorę 50 % więcej ale to jak tak robię, ty możesz robić 25% więcej ale zrobisz jak chcesz ;)

Często jest tak że ludzie się pytają o cenę, jest to normalne ale przeważnie było tak że tamten booster ma taniej i pyta czy nie zejdziesz z ceny, trzymaj się swojej ceny i tak przyjdą kupujący ;)

Mnie próbowało kilkudziesięciu przekonać żebym zniżył cenę z 155 do 70.

Zawsze trzymałem się swojej ceny i mi się opłaciło kasa się zgadza kupujący też i wszyscy są zadowoleni ;)

Opublikowano

niby założyłem temat ale coś się nie chce pojawić może czeka na potwierdzenie , jeśli chodzi o moje doświadczenia z boostu to zawsze braliśmy 2 konta i duo . Silver z sztucznym mmr platyny itd. :D . Jeśli chodzi o ceny to według mnie są  śmieszne tyle pieniędzy brać za chwilę roboty ale w sumie to + :) . Dodałem Ciebie na skype

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...