Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zagrać w 4Story? Dużo osób gra?

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie warto. Praktycznie nikt tam już nie gra. Graczy można zobaczyć tylko w stolicy danego królestwa, a i tak ich jest mało. Ja osobiście liczę na jakiś cudowny patch, który przywróci stare 4Story. Wtedy wróciłyby też stare wygi. ;)

Opublikowano

Nie warto. Praktycznie nikt tam już nie gra. Graczy można zobaczyć tylko w stolicy danego królestwa, a i tak ich jest mało. Ja osobiście liczę na jakiś cudowny patch, który przywróci stare 4Story. Wtedy wróciłyby też stare wygi. ;)

Pamiętam te stare czasy w 4 story kiedyś to w byle jakim mieście było życie ... 

Opublikowano

p2w ? hahahah okej dla leni tak, wystarczy 3 h dziennie i dorobisz się dobrego eq, ja w ciągu miesiąca z niczego zrobiłem set 20 + 1h 20 i book 20 pvp (support) oraz bardzo dobre biżu, w tym czasie wbiłem 2 maxy. Nie wydałem ani złotówki. Ale dobra czy warto? szczerze nie wiem, jak robiłem set i expiłem było fajnie, ale potem....nuuudy, ale tak czy siak miło sobie można poexpić, exp leci szybko, z loteri można sporo zarobić. W sumie to polecam na PL'u grać ale nie na Aderi - jest pusta.

Opublikowano

Grałem przez 4 lata

jak wszedł path w którym wprowadzili +28 z 300-500 osób które tam grało zrobiło się 100-200

NIE POLECAM CO PATH RUJNOWALI GRE od chyba 3.6

Stare czasy 4s nigdy nie wrócą, no chyba że zakmną i zrobią nową z podobną fabułą.

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Cat_catches_treat.gifPowerwheels_wheelie.gif

Kangaroo_playswith_junk.gifMascot_troll_flashing.gif

Opublikowano

LamS

Nie zgodzę się z twoją wypowiedzią, Jak wprowadzili Gor jeszcze gra miała sens. Nowa fabuła, może dla tych graczy co grali 3 lata to było coś tragicznego, jednakże 4.2 było chyba najlepszym trafieniem jeżeli chodzi o patche, Battleground (Pole bitwy, bg) Było jedną z najlepszych rzeczy jakie dodali poza mentorem, nowym eq z gor które także było dobrym trafieniem.

Jeżeli chodzi o grę teraz. Owszem opłaca się powrócić ponieważ szybko można się wybić, Wystarczy umieć grać na maszynach. Z 10s zarobionych na mobkach itp przy stworzeniu nowego konta zarobiłem 20g. Na samej grze ;) Także zapraszam cię na serwer :)

Opublikowano

LamS

Nie zgodzę się z twoją wypowiedzią, Jak wprowadzili Gor jeszcze gra miała sens. Nowa fabuła, może dla tych graczy co grali 3 lata to było coś tragicznego, jednakże 4.2 było chyba najlepszym trafieniem jeżeli chodzi o patche, Battleground (Pole bitwy, bg) Było jedną z najlepszych rzeczy jakie dodali poza mentorem, nowym eq z gor które także było dobrym trafieniem.

Jeżeli chodzi o grę teraz. Owszem opłaca się powrócić ponieważ szybko można się wybić, Wystarczy umieć grać na maszynach. Z 10s zarobionych na mobkach itp przy stworzeniu nowego konta zarobiłem 20g. Na samej grze ;) Także zapraszam cię na serwer :)

A ile osób gra ? Chodzi mi o to czy są pustki ... 

i na jakim serwerze  grać  na globalu ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...