RutherforPolska Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Postanowiłem się dzisiaj pobawić L# Wgrałem ten skrypt: MasterOfLeeSin Ale nwm jak go używać. Pytanie: Czy autoskilluje on jungle? bo wiem że jak przytrzymam spacje to skilluje bohaterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxygen thief Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nie skilluje potwórów w jungli... Co do jungli to polecam skrypt quitsmite(auto smiate). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RutherforPolska Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nie skilluje potwórów w jungli... Co do jungli to polecam skrypt quitsmite(auto smiate). A co z championami? Bo za każdym razem i trzymam spacje lee walnie z q i tyle :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.