Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtanszy, uzywany monitor z hdm. Za ile kupie?

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie, za ile wyciagne (chodzi o jak najtaniej) monitor minimum 18' z wejsciem hdmi.

Taki na tablicy czy allegro, moze byc uzywany :)

skpUo.png

Opublikowano

emm... oślepłeś że sam nie zobaczysz, wyszukiwarka jest wbudowana w allegro  kupisz za tyle za ile znajdziesz 

np ostatnio kupiłem 19" Full HD z tunerem TV DVBT za 80 zł bo nie miała podstawki a reszta nówka ze sklepu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

150 to jest minimum, nie sprawdzałem czy sprawne czy uszkodzone, ale raczej sprawne mogą być porysowane czy coś takiego.

Opublikowano

Ooo. Sa fajne monitorki na olx za 100-150 ale nikt nie opisuje jakie ma wejscia ii trzeba kazdego z osobna pytac czy ma to hdmi

skpUo.png

Opublikowano

by trafić tanio trzeba na bieżąco śledzić aukcje, nikt za ciebie nie będzie tego robił tak samo pytał o dane techniczne monitorów skoro masz Google gdzie wyszukasz sobie dany model z dokładnymi opisami albo sam się zapytasz sprzedawcy jeśli ci w ogolę zależy na kupnie tanio dobrego monitora

fajne monitorki zalegające na allegro setkami to totalne starocie których praktycznie nikt nie kupuje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...