Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[W] FIFA World Trainer

pakerxdpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pisze z problemem poniewaz dawno nie grałem w fife world i dawno nie trainerowałem ^_^ . Pewnie kazdy z was wie , że jesli ktoś dawno czegos nie robil i po pewnym czasie postanawia powrocic do zabawy to ma uczucie jakby przespał 100 lat życia i wszystko co wokół niego jest mu obce. xD xD xD . Mniejsza przejdzmy do TEMATU.

1. Potrzebuje działającego trainera ( ze wzgledu na akutalizacje wiele trainerow padło).
2.Chciałbym aby znalazł się ktoś kto byłby tak miły i powiedział mi czy do tej pory znalazły się jakieś sposoby na Crashe które występowały podczas używania trainera.
3* - Freezowanie kontraktów , jesli ktos ambitny moglby dolożyc :)

* - Dla chętynych :D

Licze na waszą pomoc, czekam na odpowiedzi :)

Opublikowano

1. W tej chwili jest tylko trainer naszego kolegi Pawellka za który musisz zapłacić 20 zł.

2. Sposobem na crashe jest teraz zawarty w trainerze - "Magic Hotkey"

3. Nie istnieje już możliwość "freezowania" kontraktów ze względu na to, że twórcy przenieśli ich dane na własne serwery.

Myślę, że pomogłem ;)

Opublikowano

1. W tej chwili jest tylko trainer naszego kolegi Pawellka za który musisz zapłacić 20 zł.

2. Sposobem na crashe jest teraz zawarty w trainerze - "Magic Hotkey"

3. Nie istnieje już możliwość "freezowania" kontraktów ze względu na to, że twórcy przenieśli ich dane na własne serwery.

Myślę, że pomogłem ;)

Wielkie dzięki za odpowiedź, to wyjaśnia wiele pytań. A więc mozna powiedzieć, że skonczyło sie dobre i trzeba kupować. W sumie to uczciwy układ bo pawełek pokazał ze można coś osiągnać i samemu zrobić. Niestety ja nie mam wielkich zdolnosci informatycznych więc jak reszta osób ktorych też nie są w tej dziedzinie asami czekamy na dalsze newsy dotyczące trainerów. Piszcie dalej na tym poscie co wiecie na temat tych trainerow bo dobrze by było gdyby ten post przetrwał troche czasu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...