Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki serwerowe Survival/Gildie.

000MuNDziOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

funnyguilds zbędne i tak nie działa lepiej wgraj MyGuilds

FunnyGuilds sa w 100% lepiej napisane niz MyGuilds, autor daje prawie codziennie aktualizacje, poprawia bledy, nie ma problemu z kontaktem w sprawie zgloszenia bledu lub sie czegos zapytania. ps: MyGuilds nie da ci tak ladnego Tabu jak FunnyGuilds. 

Opublikowano

Paczka jak najbardziej okey. Pluginy wydają się być dobrze zoptymalizowane. Jedynie co mnie przeraża to ,to że ranga VIP ma lepsze itemy niż SVIP.
Można to jak najbardziej zmienić na swoje potrzeby. Tab też jest okey. FunnyGuilds ,jest jak na razie najlepszym darmowym pluginem na gildie.

26_unnamed.png

Opublikowano

Paczka jak najbardziej okey. Pluginy wydają się być dobrze zoptymalizowane. Jedynie co mnie przeraża to ,to że ranga VIP ma lepsze itemy niż SVIP.

Można to jak najbardziej zmienić na swoje potrzeby. Tab też jest okey. FunnyGuilds ,jest jak na razie najlepszym darmowym pluginem na gildie.

Właśnie zmieniam te itemki dla svip :D Dodałem też cały tag zielony lub czerwony ponieważ były tylko tagi zielone a nie całe nicki :D 

Oraz dziękuję za opinie :D

Opublikowano

Szkoda mi słów.. 

W pex z mojej paczki (na dole nawet się nie chciało usunąć).

UknownMessage takie samo, ogólnie to 1/2 z mojej paczki nawet już nie sprawdzałem dalej jedynie pozamieniałeś pare pluginów.

Nie pisałbym tego gdybyś nie napisał, że to twoje w 100% po tym że to napisałem postanowiłem troche napisać.  Jeśli chcesz to udostępniaj tą paczkę tylko dodaj, że pex moje itp. 

Nawet nie wiesz co daje plugin bo zgapiony:

MaxBans - Plugin dający bany za deda.

MaxBans zmienia wygląd wiadomości po banie.

Nie już nie będę pisać wystarczy porównać z :

http://www.mpcforum.pl/topic/1300015-dl-pliki-serwerowe-survivalgildie-by-nethersky/
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...