Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refboo.st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż gdy chcę wejść na stronę refboo.st wywala mi błąd:

Hostplanet CDN

502. Gateway timeout

The requested backend is experiencing a high volume of traffic. That's all we know.

Próbowałem na różnych przeglądarkach lecz bez skutku :<

IDcncno.png

Opublikowano

jesli sie wpisze refboo.st to bd https przekreslone a gdy wpiszesz www.refboo.st to bedzie wyjasnienie ze maja wrocic ze stara konsola za darmo ;P

Kiedy ma wrócić stara konsola ?

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Kiedy ma wrócić stara konsola ?

nie wiem oblookaj forum na stronie kategoria community i potem cie przekierowywuje

@http://www.timeandda...Release&swk=1).

VIPs members license will be extended by 30 days during the date 27-30.10 and will be prepared for LevelBoost.

Daj lajka jestem cebulka.

Opublikowano

nie wiem oblookaj forum na stronie kategoria community i potem cie przekierowywuje

@Edit

podobno dzis o 12 :)

Japierdole jak będzie za free to masakra <3 tylko, ze dałbyś link do starej konsoli jakby wróciła bo robiłem format i nie mam aktualnie już starej konsolki

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Japierdole jak będzie za free to masakra <3 tylko, ze dałbyś link do starej konsoli jakby wróciła bo robiłem format i nie mam aktualnie już starej konsolki

bedzie download pewnie na stronie refboo.st albo levelboo.st lub na forum

Opublikowano

bedzie download pewnie na stronie refboo.st albo levelboo.st lub na forum

Mam pytanie możesz się zalogować na stronie refboo.st ? Bo nie mam tej opcji a mam tam 33 konta i nie chcę nowych tworzyć.

Opublikowano

Stara konsola wróci to tak jakby tak.

Opublikowano

Mam pytanie możesz się zalogować na stronie refboo.st ? Bo nie mam tej opcji a mam tam 33 konta i nie chcę nowych tworzyć.

niestety ja tez nie moge ale ja mam wszystkie konta zapisane w notatniku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...