Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd oni mają pieniądze? Islam.

Wolfik512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio męczy mnie dosc dziwne pytanie. Skąd osoby, które mieszkają np. w Iraku, Iranie mają piniądze np. na samochód za 5mln. Podobno u nich takie pieniądze to drobniaki. 

Opublikowano

Ze sprzedaży ropy. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba mają z tego 2mln dolarów dziennie czy ileś tam, ale ostatnio coś było, że po nalotach amerykanów zaczęli trochę mniej sprzedawać tej ropy czy coś takiego. 

Opublikowano

Kontrolują pola ropy naftowej, czasami dostają od szejków, z handlu ludźmi, narkotykami itd.

Opublikowano

Ze sprzedaży ropy. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba mają z tego 2mln dolarów dziennie czy ileś tam, ale ostatnio coś było, że po nalotach amerykanów zaczęli trochę mniej sprzedawać tej ropy czy coś takiego. 

Ostatnio koleś z tejże Kraju na twitchu robi donate ludziom po 5-20k dolarów #potwierdzone_info, sam to widziałem.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ostatnio koleś z tejże Kraju na twitchu robi donate ludziom po 5-20k dolarów #potwierdzone_info, sam to widziałem.

Motar2k nie jest Islamistą -.-

Może jakiś arab to jest, ale na pewno nie islamista.

Opublikowano

Nie przetłumaczysz, polacy uważają każdego araba za terroryste, lub fanatyka tłukącego kobiety i żądającego meczetu na każdym rogu. Bez wyjątków...

742611478555387739101.jpeg

Bywalec
Opublikowano

Nie przetłumaczysz, polacy uważają każdego araba za terroryste, lub fanatyka tłukącego kobiety i żądającego meczetu na każdym rogu. Bez wyjątków...

Bo tak jest, kappa.

Powinni wszystkich islamistów wywieźć z Europy ;-;

zajmują się handlem narkotyków. również u nich panuje "niewolnictwo", więc sprzedaż ludzi, dziewictw. 

Opublikowano

Bo tak jest, kappa.

Powinni wszystkich islamistów wywieźć z Europy ;-;

zajmują się handlem narkotyków. również u nich panuje "niewolnictwo", więc sprzedaż ludzi, dziewictw. 

Ty sie kolorowy nie wypowiadaj, skoro taki jesteś tolerancyjny jak piszesz.

@topic

Złoża ropy i z tego co pamiętam w c**j złota. Tam srają złotem.

21515.jpg

Bywalec
Opublikowano

Ty sie kolorowy nie wypowiadaj, skoro taki jesteś tolerancyjny jak piszesz.

@topic

Złoża ropy i z tego co pamiętam w c**j złota. Tam srają złotem.

Toleruje osoby, które nie robią krzywdy innym. Żadna OBCA religia nie będzie mi narzucać co mam robić. Niech rządzą u siebie, a nie uczą innych. 

Opublikowano

Nie chodziło mi o Motara lecz o wielu innych, chociaż też go wliczałem do owej grupy :rolleyes:

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nie dla wszystkich to drobniaki. W większości terenów panuje straszna bieda.

Toleruje osoby, które nie robią krzywdy innym. Żadna OBCA religia nie będzie mi narzucać co mam robić. Niech rządzą u siebie, a nie uczą innych. 

Mój dalszy wujek jest z tamtych terenów, mając ~20 lat przeprowadził się do Polski i w życiu nie powiedziałbym, że komuś coś narzuca (jego dzieci są Chrześcijanami), dodatkowo jest dawcą krwi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...