Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event Hallowen

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest na forum aiona. ..... jak przeciąg.

Dobra odpowiedź, raport za spam. 

Jeśli ktoś jeszcze chce mi napisać co to to nie jest na forum aiona to niech nie pisze nic. Chodzi mi o wasze zdanie na temat tych eventów bo ostatni też był bardzo dobrze chwalony a jak przyszło co do czego to gówno w nim było 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Eventy GF są w skrocie zawsze do dupy.Co tu do chwalenia ? Ciagle eventy afk ? :D

Serio :/

Ehh dobra jeszcze jedno pytanie gra ktoś jeszcze na privach ? i czy jakiś z nich działa ?

Opublikowano

Fajnie by było gdyby dali jakiś event, na którym nobki (takie jak ja) mogły skorzystać;) Bo jak na razie zauważyłam, że eventy są bardziej opłacalne dla graczy z wyższym levelem lub gp :s

k1hvCVp.gif

Opublikowano

@Akaido jeżeli piszemy o Ameryce, to ich stać na wykładanie tam 10$ miesięcznie, no bo ile u nich taki GP może kosztować skoro u nas to koszt 30/40zł (nie wiem dokładnie ile).

A skoro GF zdecydowało się na otwieranie Aiona F2P, znaczy, że mieli mały zarobek na abonamencie i wątpię by do tego wrócili (na szczęście), bo na pewno osoby, które grają bez wydawania pieniążka nie opłacaliby abonamentu. Nie każdy może sobie na to pozwolić, oraz nie każdy chce. Ja już za dużo kasy władowałam w durne gry i nie mam zamiaru dalej tego robić xD

Mi by się tu podobał event taki, jaki jest w grze Last Chaos. Bieganie i zabijanie specjalnych mobków (dynie) i dropienie z nich prezentów, z prezentów otwierać jakieś randomowe itemy :) Byłoby miło, gdyby taki evencik był, każdy mógłby skorzystać ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Cos jak w metinie kiedys bylo ? :D Ah te czasy ^^ Pare lat wstecz :(

W Metinie nie wiem, nigdy w życiu nie grałam :p Ale takie eventy powinny być, zabijanie jakiś słabych potworków i dropienie z nich coś :3 Oczywiście wiadome, że nie z każdego by dropło i na tym polega zabawa xD Ale na LC można było z tych paczek otwierać itemki z item shopa, więc był sens lamienia na spotach po 20h dziennie ;p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

W Metinie nie wiem, nigdy w życiu nie grałam :P Ale takie eventy powinny być, zabijanie jakiś słabych potworków i dropienie z nich coś :3 Oczywiście wiadome, że nie z każdego by dropło i na tym polega zabawa xD Ale na LC można było z tych paczek otwierać itemki z item shopa, więc był sens lamienia na spotach po 20h dziennie ;p

Taki event tylko kusiłby graczy do odpalenia botów, a tego chyba byśmy nie chcieli, hm?

Na przykładzie wspomnianego przez Ciebie Metina i ostatniego eventu z piłkami. Przecież boty nadropiły tysiące piłek, gdzie uczciwy gracz miał może 5% z tej liczby i taka ilość nie była zupełnie nic warta, bo boty sprzedając swoje tysiące piłek, zbijały ceny. Nie jestem przekonana do tego typu eventów.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

EU pod rzadami GF i tak dlugo nie pociagnie wiec jest szansa, ale bardziooooooo mala.Co do pingu ostatnio w patchu wprowadzil iw ustawieniach jakies gowno, ale to daje tyle co nic zwykle syf jak leatrix.Wiec tak czy siak ci co jakos graja musza kupic WTFasta czy BP, zeby sie nie wqrzac z freezami i wysokim pingiem no i wydajnoscia gry.Co do takiego eventu jak wspomnialas to nie wypali, ta gra jest glownie nastawiona na PvP a nie syf PvE.Ta gra nie polega na siupaniu na jedn]ym spocie tysiecy mobkow.Wiec taki event nie na miejscu.Wystarczy sobie wyobrazic co to by byla za rzeznia jakby takie cos dodali... huh xD

Nie czaruj.

Opublikowano

Taki event tylko kusiłby graczy do odpalenia botów, a tego chyba byśmy nie chcieli, hm?

Na przykładzie wspomnianego przez Ciebie Metina i ostatniego eventu z piłkami. Przecież boty nadropiły tysiące piłek, gdzie uczciwy gracz miał może 5% z tej liczby i taka ilość nie była zupełnie nic warta, bo boty sprzedając swoje tysiące piłek, zbijały ceny. Nie jestem przekonana do tego typu eventów.

Ale afk event też nie jest dobry..,

Moim zdaniem powinni dać jakieś questy za które były by jakieś fajne skiny, mounty, może pety.

Opublikowano

Ale afk event też nie jest dobry..,

Moim zdaniem powinni dać jakieś questy za które były by jakieś fajne skiny, mounty, może pety.

Masz rację - ale ja nigdzie nie napisałam, że event afk jest dobry. Jest pod pewnymi względami lepszy niż event z dropem ze wszystkich mobów, ponieważ każdy z niego korzysta legalnie (pomijam auto clickery), ale i tak ma masę wad, przede wszystkim jest nudny i nie wymaga od gracza myślenia.

Przydałaby się po prostu kreatywna osoba w ekipie GF, która wymyśliłaby dla nas ciekawy event, na którym nie skorzystałyby tylko boty. :D

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...