Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące maszyny, nazwy i mutacji

#Baxter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć otóż mam zamiar założyć (kolejnego) ts'a ;].

tylko mam pytanko ;p w jakiej strefie cenowej kupie dobrą maszynę pod ts'a 3 serwer max 200 slotów , lub 100.

druga rzecz macie jakiś pomysł na nazwę =)?

i ostatnia. co myślicie o administracji na ts'ie nie mającej mutacji , lecz bardzo ogarniętej ;] czy gracze mimo to wybiorą serwer gdy Administrator nie ma mutacji? czy sami byście na takim zawitali?

za pomoc wynagradzam likami <33

a7gn7CL.png

Masz problem z Skryptem =)? Lub potrzebujesz skryptu?

Pisz chętnie pomogę/zrobię.

Opublikowano

cześć otóż mam zamiar założyć (kolejnego) ts'a ;].

tylko mam pytanko ;p w jakiej strefie cenowej kupie dobrą maszynę pod ts'a 3 serwer max 200 slotów , lub 100.

druga rzecz macie jakiś pomysł na nazwę =)?

i ostatnia. co myślicie o administracji na ts'ie nie mającej mutacji , lecz bardzo ogarniętej ;] czy gracze mimo to wybiorą serwer gdy Administrator nie ma mutacji? czy sami byście na takim zawitali?

za pomoc wynagradzam likami <33

Nie zawitałbym na serwer administrowany przez dzieci.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

ahhhh, szkoda czyli nie brać się za ts'a ;] szkoda. miałem fajne pomysły. no ale cóż w tym kraju panuje Dyskriminacja.

// nie chodzi mi o was ;p.

a7gn7CL.png

Opublikowano

Co do maszyny to polecam vps'y z hosteam.pl , a administracja może być jaka chcesz byle by nie miała piskliwych głosu :D Wiesz wiek administracji dla większości nie robi różnicy byle by obsługiwali .

Opublikowano

@OneMC , dzięki myślę że aż tak nie piszczę ;pp. a podacie bezpośrednio link do vps'a =)?

// EDIT: mam serwer ts'a na (hamachi) kompie i czy jak wrzuce pliczki na hosting to rangi kanały się zachowają?

a7gn7CL.png

Opublikowano

// EDIT: mam serwer ts'a na (hamachi) kompie i czy jak wrzuce pliczki na hosting to rangi kanały się zachowają?

Aktualnie posiadasz system Windows, a na VPS będziesz miał Linuxa, więc nic z tego jak przeniesiesz cały folder.

Możesz zainstalować serwer TS3 na linuxie, a następnie przenieś bazę, wtedy zachowasz kanały i rangi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...