Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Sponsora, technika!

Jogye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Poszukuję technika i sponsora do serwera metin2, który tworzę wraz z kolegą.(Kolega jest technikiem i grafikiem) :);)

Oferuję:

- Range Game-Master na serwerze

- Dla sponsora 25% zwrotu sponsoringu po rozkręceniu serwera (Reszta kasy pójdzie na reklamy, itp.)

- Miłą atmosferę

- Ogarniętych ludzi.

- Zyski z IS

Od technika oczekuję:

- Pomocy przy pliczkach, cliencie

- Ogarnięcia ;)

Od sponsora oczekuję:

- Zapłacenie kwoty na serwer (Więcej pod kontakt)

- Ogarnięcia ;D

KONTAKT;

GG: 44349817

Pozdrawiam.!

Opublikowano

czym się zajmujesz Ty i kolega? od technika jakiej pomocy oczekujesz? robicie Wy też coś, czy technik do całej roboty przy plikach? rozpisz bardziej, bo nie zachęca. ;)

Opublikowano

czym się zajmujesz Ty i kolega? od technika jakiej pomocy oczekujesz? robicie Wy też coś, czy technik do całej roboty przy plikach? rozpisz bardziej, bo nie zachęca. ;)

Wszystko napisałem, Mój kolega jest technikiem. O pomocy też napisałem. I chodzi o to że potrzebujemy tylko pomocy.

Opublikowano

nie napisałeś wszystkiego.

(Kolega jest technikiem i grafikiem)

nadal nie wiem co Ty robisz. zajmujesz się tylko szukaniem ludzi?

Opublikowano

nie napisałeś wszystkiego.

nadal nie wiem co Ty robisz. zajmujesz się tylko szukaniem ludzi?

Nie do końca, ogólnie pomagam w tworzeniu ;)

Opublikowano

Nie do końca, ogólnie pomagam w tworzeniu ;)

Czyli nic :P 

A co do sponsora, sponsor raczej chce zarobić a nie odzyskać 50% włożonej kasy. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

"- Dla sponsora 50% zwrotu sponsoringu po rozkręceniu serwera" ~ To kto temu Panu zasponsoruje serwer może "Mark Zuckerberg"...

W takie coś NIKT nie wejdzie, jak możesz oferować sponsorowi zwrócenie 50% tego co włożył w projekt?

Powodzenia w szukaniu idioty...

banner.png

Opublikowano

90% dla mnie. Jeżeli jesteście zainteresowani to zapraszam na pw. Za 50% raczej nikogo nie znajdziecie ; )

spora część sponsorów bierze 50%. tzn. najpierw pobierają koszty opłaty za maszyne i 50% tego co zostaje dla siebie. za 90% to powodzenia dla takiego sponsora gdzie na rynku jest masa innych, lepszych, którzy biorą mniej. i to co zostaje można zagospodarować w coś innego. (jak np sponsor funduje tylko maszynę, a reklamy itp nie)

Opublikowano

spora część sponsorów bierze 50%. tzn. najpierw pobierają koszty opłaty za maszyne i 50% tego co zostaje dla siebie. za 90% to powodzenia dla takiego sponsora gdzie na rynku jest masa innych, lepszych, którzy biorą mniej. i to co zostaje można zagospodarować w coś innego. (jak np sponsor funduje tylko maszynę, a reklamy itp nie)

Z tego co zrozumiałem, to reszta nie idzie na zagospodarowanie/inwestycje w coś tylko dla kolegi z ogłoszenia ; ) W chwili obecnej sponsoruję jeden projekt od początku do końca, także na siłę nie szukam, ale jeżeli za 90% byłby zainteresowany to dlaczego nie ; )

Kolega wyskoczył z taką propozycją to i ja ze swoją ; )

r3ePj8E.png

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem, to reszta nie idzie na zagospodarowanie/inwestycje w coś tylko dla kolegi z ogłoszenia ; ) W chwili obecnej sponsoruję jeden projekt od początku do końca, także na siłę nie szukam, ale jeżeli za 90% byłby zainteresowany to dlaczego nie ; )

Kolega wyskoczył z taką propozycją to i ja ze swoją ; )

;P Reszta kasy z IS będzie przeznaczona na reklamy itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...