Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Viktor

091

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Siemano, od dłuższego czasu ciągnie mnie do kupna viktora, więc postanowiłem popytać odnośnie kilku rzeczy na jego temat.

Po pierwsze, jest według was grywalny? Dam radę ugrać nim w platynie lub diamondzie?

Drugą rzeczą jaką chce wiedzieć to maxowanie i ulepszanie skilli (1st, 2nd max + co ulepszyć tym jego itemkiem)

+może jakieś porady gry victorem.

Opublikowano

Człowieku jak nim pewien typek w D1 ciśnie na L# typków jak szmaty i znam też typka co bez hacków ciśnie.

Nowy Viktor to op s**t. Budujesz lich bane (must have) i jak masz sporo AP to pizgniesz z Q+AA coś koło tysiąca spokojnie a co mówić o laserze i ulcie :P   Jest grywalny i ciężko na ogarniętego grać.

Opublikowano

Według mnie, na 100%, tym Hexem trzeba ulepszać E (dodatkowy DMG ze skilla) oraz R (szybsze poruszanie się skilla). A potem to, co ci bardziej pasuje, czyli albo większe cc, co może być fajne w team fightach, albo dodatkowy speed po użyciu Q, co może być fajne np. do gonitwy.

Zaczynać z i maxować najlepiej jest Q, potem E i na końcu W (nie licząc oczywiście ulti, które levelujemy zawsze, kiedy możemy).

Budujemy Lich Bane (Zmora Licza), potem najlepiej ulepszać nasz item startowy (lub na odwrót - co kto woli), Rabadon, coś z CDR się może przydać, a potem sytuacyjnie. Albo Zhonyia, albo Rylai, albo tylko AP.

Bywalec
Opublikowano

Viktora kupiłem, ale przydałby się ktoś kto wie co maxować i ewoluować :)

@DeyFo

Napisałeś co nie zmienia faktu, że jedna czy dwie wypowiedzi więcej się przydadzą.

Opublikowano

Witam.trochę pogralem Wiktorem. Nowy jest op.zaczynasz z doran ringiem i 2 portami.farmisz na linii najlepiej do 1325 albo 1400 i cofasz się po 1 różdżkę i buty jak starczy to poty. Na poczatku dajesz pkt w E na 2 lvl w Q na 3 lvl w W, później maksujesz E->Q->W no i w miedzy czasie ulti jak można. Jeżeli chodzi o ewolucje to 1 różdżka ewoluj E, kolejna Q, kolejna W. Nie kupuj nic innego na start tylko różdżki na 12 lvl z full różdżka można mieć 400 AP. Dlaczego ewoluje pierwsze E. Bo na linii można przyjebac przy 200 AP ponad 600. Jeżeli chodzi o build to rashujesz różdżki, w międzyczasie możesz wcisnac sorce. potem rabadon/void wybierasz ale te 2 itwmy muszą być co daje ci okolo 800 AP.później jakieś defensywne abbyasal itp, można jeszcze wcisnąć lich bane ale to wiąże się z tym ze musicie gleboko wchodzić Wiktorem w TF.sry za bledy jak SA, na komórce jestem. pozdrawiam

Opublikowano

@cubaza47891374 Słabo to się czyta, ale według mnie większość co piszesz to głupota :D

Bierzesz Q start aby unikać AA przeciwnika albo dobić coś+ uderzyć przeciwnika  maxujesz E, jak najszybciej kupujesz staffa aby ulepszyć E, potem albo kupujesz 2 różdzke dla Q albo jak najszybciej Lichbane, potem Zhoye no i kończysz rdzenie>rabadon>void staff i gg

fs.png

Opublikowano

@cubaza47891374 Słabo to się czyta, ale według mnie większość co piszesz to głupota :D

Bierzesz Q start aby unikać AA przeciwnika albo dobić coś+ uderzyć przeciwnika maxujesz E, jak najszybciej kupujesz staffa aby ulepszyć E, potem albo kupujesz 2 różdzke dla Q albo jak najszybciej Lichbane, potem Zhoye no i kończysz rdzenie>rabadon>void staff i gg

Spoko każdy widzi to inaczej mam nim rozegranych 85 rankedow 83% win ratio(grany od d4 przeze mnie AZ do teraz czyli master tier), wiec zgadzam sie nie mam pojecia o tej postaci, a to co napisalem to jedna wielka głupota, tak btw zaloYcielu tematu looknij na strone probuilds.net tam wpisz viktor i zobacz jak go sie buduje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...