Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to URF?!

Arbusek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda ze w s5 bedzie URF na stałe ? 
Gdzies słyszałem plotki ze moj ulubiony tryb (URF) bedzie w s5 forever i jestem taki podjarany , potwierdzi to ktos czy to tylko ploty ? ;<

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

Oby!
też gdzieś mi się to o uszy obiło, ale stwierdziłem, że jestem jedynym który to słyszał, i zamknąłem to w sobie :x
Jak dadzą mi mojego URF-a na stałe to... :>
Będzie się działo ^^
@mistake010 I musisz nam nadzieje psuć? :x Idź pograj w coś, i tam bądź poważny, a nie psujesz ludziom nadzieję na forum ;_;

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Jak był URF przez te 3 tygodnie (miał byc na dwa a potem chyba o tydzien przedłużyliy), to napierdalałem po 5-10 gier dziennie, w ogóle nie grałem innych trybów, jak i pewnie 50% community. Oby to dali na stałe, z jakims systemem banów, zamiast wyłączania champów.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Rito nic nie pisał o tym, ale pewnie tak będzie, gdyż wszędzie gdzie tylko możliwe piszą o powrocie URFA :-)

Nie będzie, bo urf = więcej funu z gry, a więcej funu z gry = mniej kasy = ludzi nie obchodzą skiny tylko fun

I nigdzie nie było takiej informacji.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Nie będzie, bo urf = więcej funu z gry, a więcej funu z gry = mniej kasy = ludzi nie obchodzą skiny tylko fun

I nigdzie nie było takiej informacji.

Zjebałeś mi życie :<

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

sam riot powiedział, że nie będzie na stałe, urf będzie wracał jako event czasowy :)

oni tyle rzeczy mówili, a ich czyny świadczą o tym, że możemy liczyć na stały urf , nawet jeśli temu wcześniej przeczyli :)

Opublikowano

co to ten URF?

odpowiedź w @xemont

Ultra Rapid Fire, tryb który był dostępny kilka miesięcy temu, każdy champion miał 80% CDR na start, umiejętności kosztowały 0 many, większy AS itd.

Wątpię, w URFa wprowadzonego na stałe, bo to znacznie zmniejszyłoby popularność standardowych trybów.

Opublikowano

Ultra Rapid Fire, tryb który był dostępny kilka miesięcy temu, każdy champion miał 80% CDR na start, umiejętności kosztowały 0 many, większy AS itd.

Wątpię, w URFa wprowadzonego na stałe, bo to znacznie zmniejszyłoby popularność standardowych trybów.

Wedlug mnie, przydaloby sie cos takiego. W koncu jest to taki Insane, trzeba szybko reagowac etc. Rankedy i tak beda najpopularniejsze, a w wolnych chwilach moznaby bylo zagrac Urfa lub po prostu dla slabysz graczy normalna gre. To jest cos jak tryb normalny i hardcore w call of duty :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Co do tematu też mi się obiło coś takiego o uszy ale nie sądzę żeby dali to na stałe 

btw lepszy Dominion 

minionek_5956.png

Opublikowano

Urf powróci w kwietniu :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...