Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zarabianie nx cash

misiu111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile dobrze się orientuję, to możesz wypełniać ankiety itp. za co dostajesz małe ilości NX Cash. 

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

O ile z mojej perspektywy ( i mojego zdania ) na G1 opłacało sie robic te oferty.

Zas teraz kompletnie jest to nieopłacalne.

No chyba ze jestes jednym z tych ktorzy wola jebac sie 10h zeby zdobyc 1/5 wartosci broni w NX.

Opublikowano

Kiedyś był myk z tymi reklamami co pin smsem trza bylo potwierdzać i dostawało się nx cashy i się dezaktywowało usługe i 0 kasy brało z konta.Teraz to nie wiem czy dalej działa

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Kiedyś był myk z tymi reklamami co pin smsem trza bylo potwierdzać i dostawało się nx cashy i się dezaktywowało usługe i 0 kasy brało z konta.Teraz to nie wiem czy dalej działa

Z tego co wiem, pierw musi zabrać kase potem przychodzą Cash i wtedy można aktywować :D

320551442138510845087.png
Opublikowano

Z tego co wiem, pierw musi zabrać kase potem przychodzą Cash i wtedy można aktywować :D

Zgadza się. Teraz muszą kasę zabrać. Nie dawno spróbowałem i napisałem do Token Ads za nie przyznanie mi NX. Odpisali, iż usługa nie została opłacona.

NCzkavD.png

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Kiedyś było tak, że nawet jak kaski nie zabierało to nxy przychodziło.Szkoda, bo to był jedyny możliwy  zarobek porządniejszej sumy nx niż te marne grosze za te darmówki.Pozostaje iść do pracy, jeden weekend i masz na retaila :P

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zgadza się. Teraz muszą kasę zabrać. Nie dawno spróbowałem i napisałem do Token Ads za nie przyznanie mi NX. Odpisali, iż usługa nie została opłacona.

576141414774452101800.png

Mi kuźwa pobrało kasę ale nie dało NX -.- Czekam pół miesiąca na 'rozpatrzenie sprawy"...  Tak więc nie polecam.. Zresztą z darmowymi też lecą w kulki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...