Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję nauczyciela.

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , tak jak w temacie potrzebuję nauczyciela. Mianowicie chciałbym aby mnie nauczył wysłuchiwać kroki etc. No i najbardziej aby powiedział mi jak obstawiać mecze/jakimi skinami i jakie drużyny. Za to jestem w stanie dać like/skiny po czasie. 

Opublikowano

Siemka , tak jak w temacie potrzebuję nauczyciela. Mianowicie chciałbym aby mnie nauczył wysłuchiwać kroki

Sprawne słuchawki i po prostu jak kroki słychać na prawej sluchawce to idize z prawej strony a jak na lewej sluchawce to typo idzie z lewej strony xD

KYhRd.png

Opublikowano

Można doładować portfel STEAM przez SMS ? :) Bo do psc nie mam narazie dostępu . 

I wiadomo czy AK-47 Blue Laminate będzie trzymać się w cenie ? :D Bo wczoraj było po 2.20 euro dziś jest po 2.30 i nie wiem czy stanieje lub zdrożeje.

@ EDIT :

I czy skin może znisczyć się np. z 

Fabrycznie nowy na Lekko używany i tak dalej ?:)

Opublikowano

Można doładować portfel STEAM przez SMS ? :) Bo do psc nie mam narazie dostępu . 

I wiadomo czy AK-47 Blue Laminate będzie trzymać się w cenie ? :D Bo wczoraj było po 2.20 euro dziś jest po 2.30 i nie wiem czy stanieje lub zdrożeje.

@ EDIT :

I czy skin może znisczyć się np. z 

Fabrycznie nowy na Lekko używany i tak dalej ? :)

1.Nie można doładować SMS'em.

2. AK-47 BL raczej spadnie z ceny tych skinów jest coraz więcej

3.Nie skin nie może się zniszczyć

Opublikowano

No okej i ostatnie pytanko . 

Czemu nie działają mi bindy na żadnym przycisku ? Dajmy na to piszę sobie ,że ma kupować m4 , rozbrajanie , kevlar , 2 fleshe P250 , Smoke i coś jeszcze i nic ... On nic nie kupuję chociaż robię  to config i dalej robię jak w poradnikach ... Mógłby ktoś tu napisać przykłady bindów na klawiaturę numeryczną od 1 do 9 ?

Opublikowano

powiem szczerze, że bardzo dziwne pytania kolega zadaje.

Siemka , tak jak w temacie potrzebuję nauczyciela. Mianowicie chciałbym aby mnie nauczył wysłuchiwać kroki etc.

tutaj może pomóc tylko laryngolog, bo nie da się nauczyć kogoś słyszeć. W grach typu cs potrzebne są bardzo dobre słuchawki oddające położenie przeciwnika ( np. ktoś biegnie z prawej strony czy strzela wtedy dźwięk słyszany jest w prawej słuchawce ). Wtedy bez problemu słyszysz kroki i przy szybkiej reakcji jesteś w stanie ogarnąć pozycję gracza.

No i najbardziej aby powiedział mi jak obstawiać mecze/jakimi skinami i jakie drużyny. 

mecze to czasami loteria i nie da się ot tak stwierdzić na jaką drużynę stawiać. Do betowania potrzeba analiz i poznania przede wszystkim teamów (jak grają poszczególni zawodnicy itd. Możesz to oczywiście uczynić oglądając ich mecze na streamach). Jeżeli nie znasz się na tym, a nie chce Ci się analizować, to poszukaj na fejsie grup csgolounge. Jest tego pełno i tam ludzie za free robią analizy i piszą zazwyczaj ile betują (nie będę robił reklam i podawał grup z analizami). Nie są to jednak pewne źródła i tak jak napisałem nie zawsze takie mecze się wygrywa. Tutaj warto poznać słowo hazard, bo niestety w świecie csgo jest dużo osób, którzy nie dorośli do tego i przykro czyta się potem ten płacz dziecka o skiny. Ja wygrałem sporo, ale też dużo przegrałem i to jest bardzo trudny zarobek. Trzeba mieć odpowiednią kwotę na rozruch "działalności". Inni zaczynają od śmieci, które zdobywają z gry, ale dla mnie to marnowanie czasu, więc ja jak zaczynałem betować to od kwoty 5 euro. W moim przypadku zwróciła się 5n razy. Możesz betować wszystkim co ma jakąś tam wartość. Pamiętaj jednak, że csgolounge przy niskich value nie daje skinów. W świecie obstawiania istnieje 5 słów, które się stosuje w analizach i betowaniu:

ICB- stawianie śmieci, których chcemy się pozbyć z eq na drużynę, która prawdopodobnie przegra, ale może jakimś cudem ugra mecz.

low bet- skiny o małej wartości

medium bet- skiny o średniej wartości

high bet- skiny o dużej wartości

all in- wszystkie najcenniejsze skiny, które mamy.

To wie tylko wróżka. Dla mnie to bezwartościowy item, którego jest mnóstwo na rynku. Wątpię, aby był droższy. Cena tego przedmiotu może się zmieniać w zależności od tego jaka jest pora. (rano, południe, noc). Sprawdzaj sobie mediane cen sprzedaży na rynku dla tego skina i tyle. W chwili obecnej pisząc tego posta AK47| Niebieski laminat FN kosztuje 1,77€

co do bindów:

bind "F2" "buy ak47; buy m4a1; buy vesthelm; buy flashbang; buy smokegrenade; buy hegrenade; buy defuser"

i tak możesz zbinować sobie każdy przycisku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...