Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za BoLa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym sobie zagrać na tym całym BoLu bo jak chce lepsza dywizje to zawsze noob team..., jednak boje się, że dostane bana jak Nitro na konto wydałem hajsy

Wiem, że exploity są wykrywalne ale czy za skrypt np Glory Ryze jest ban?

Opublikowano

skoro masz mieć taką postawe do wszystkich odpowiedzi, po co właściwie zapytałeś.
Bola nie polecam, bardziej L# (więcej skryptów darmowych, m.in evadee chyba że już zmienili)
korzystałem z L# na kilku normalach i bana nie wyłapałem, ale za to kolega grał na explo i dali mu bana :>
L# imo lepszy, bo bol pod premke nastawiony ^^ 

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Ee tam ;p Zawsze jakaś szansa jest, ale jak nie grasz na exploitach, to raczej ciężko będzie wyłapać bana. Jak coś, to myślę, że L# byłby odpowiedniejszy dla Ciebie. Więcej skryptów dla free usera i dobre evade, a BoL jest bardzo dobry, ale jak masz vipa.

343731479829004887779.png

Opublikowano

O jakie L# wam chodzi :D?

Chodzi o LeagueSharp?

Tak L# to jest League Sharp, za bola bana nie dostaniesz jedynie wyłapiesz bana za exploity, ja na smurfie dostałem bana za exploity ;) 

Na głównym koncie śmigam na L# oraz na Bol'u, i wciąż bana nie ma także za same skrypty nie ma bana, ale za exploity tak ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...