Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem Vaginus i ukradli mi konto.

IhateYOUchamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, około miesiąc temu straciłem dostęp do konta w LoL`u. Prawdopodobnie zostało skradzione, pisałem już do supportu o odzyskanie i niestety nie udało sie - zadawali bardzo szczegółowe pytania - np numery karty PaySafeCard z której kupywalem RP, nie pamietam takich rzeczy ponieważ konto ma ponad 3 lata, tak samo z pierwszymi postaciami, te konto jest bardzo stare i nie pamiętam dokładnie takich informacji, z tego powodu support nie chce oddać mi konto. Co poradzicie w takiej sytuacji - te konto jest dla mnie ważne grałem na nim od samego początku a teraz ktoś mi je ukradł i nie pamietam dokładnych informacji. Jak odzyskać takie konto ?

Opublikowano

Jedym sposobem jest odpowiedź na pytania supportu, nic innego nie zrobisz w tej sprawie.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ja kupiłem miesiąc temu konto VaGiNuS był on w gold V, wbiłem na nim Platyna V od dziś rano dostał bana do 2210 roku.

Koleś na mpc miał nick tomekbobek, od razu mówię że nie wiedziałem że kradzione, ja dałem mu cs:go on mi dał to konto ;p.

Chyba że nie chodzi o tego vaginusa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...