Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] sRank - mój mini plugin na ranking.

.Sortiqovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama iksde

<<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<

Chyba koniec :D

sRank to plugin ktory na twoj serwer dodaje ranking.Mozna zobaczyc topke,ranking,zabicia i zginiecia

Komendy:

./topka - pokazuje topke

./ranking <nick> - z <nick> kogos ranking,a bez twoj ;)

UWAGA! PLUGIN KORZYSTA Z MySQL,W CONFIG.YML WSZYSTKO UZUPELNIACIE!

DL:

http://hostuje.net/file.php?id=d5e347c6f366ceff5eb4d182a95a9d7a

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/0d848296524f550fe5ef093007114cc971e9e2b6480a357346ffc0608016dec0/analysis/1414227383/
Opublikowano

Gorzej się tego nie dało napisać? Cały czas pobierasz coś z mysql zamiast zrobić klasę gdzie przetrzymujesz osobno każdego gracza. O samej klasie mysql nie wspomnę. Osoba która chociaż w stopniu podstawowym ogarnia mysql lepiej to napisze.

Opublikowano

Gorzej się tego nie dało napisać? Cały czas pobierasz coś z mysql zamiast zrobić klasę gdzie przetrzymujesz osobno każdego gracza. O samej klasie mysql nie wspomnę. Osoba która chociaż w stopniu podstawowym ogarnia mysql lepiej to napisze.

A może to tego pierwszy aka plugin i chce się nauczyć kolego.

Opublikowano

@#e3uS przeczytaj "mini plugin na ranking" i dopiero się uczę...

Ranking nie można nazwać mini-pluginem bo nawet jeśli się uczysz i piszesz ranking to już raczej jest pewne, że coś potrafisz napisać. Jeśli już chcesz wstawiać plugin na forum to myśl o optymalizacji a nie potem każdy się dziwi, że używa twojego pluginu i są lagi.

A może to tego pierwszy aka plugin i chce się nauczyć kolego.

Tia, pierwszy. Może pierwszy napisany i to ledwo.

Opublikowano

@.Sortiqovsky

Nie znasz podstaw jezyka polskiego , a umiesz perfekcyjnie angielski? No niezle :)

Plugin nie twoj , widac po otwarciu.

Opublikowano

Plugin jak najbardziej skopiowany. Tak jak przedmówcy pisali. A ja dodaje od siebie ,żeby lepiej tego nie pobierać. (p.s może mieć backdoora xD)

26_unnamed.png

Opublikowano

Plugin jak najbardziej skopiowany. Tak jak przedmówcy pisali. A ja dodaje od siebie ,żeby lepiej tego nie pobierać. (p.s może mieć backdoora xD)

czyli mam rozumiec ze piszesz ze jest skopiowany nawet bez patrzenia w kod ?

akurat backdoora nie ma 

ale algorytm rankingu jest 100% skopiowany

Opublikowano

Jakie dzieci które się nie znają (znaczy eSus umie pisać o nim tu nie piszę)
Gdy 1 osoba napiszę 'haaa, kod zgapiony' lub 'kod skopiowany' to widać że są dys mózgami, albo nabijają posty, np takie typowi programiści i spece od spraw javy, piszą oni aplikacje dla firm, za miliordy złotych.. boże taki asher,botofsrajkraft,mradonis, same ich nazwy potwierdzają że to osoby z niskim poziomem inteligencji..
Plugin no dobra, ok.
Pozdrawiam, Główny założyciel Javy, księgowy Microsofta..
Bloomy Corporation. 

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@MCBloomy

Jesli probowales mnie obrazic w jakikolwiek sposob , nie udalo Ci sie , moge Ci jeszcze o twoim idolu "esgowno" powiedziec ze przerabial moje gildie , bo wlasnych nie potrafil napisac : >

Kod jest wyraznie skopiowany , on nie zna PODSTAW polskiego , a co dopiero angielskiego ; ) , Pamietam jak tydzien temu nie wiedzial jak napisac "plugin.yml" xD

Nie twierdze ze nie umie , twierdze ze to nie jego i daje sobie reke obciac. 

Opublikowano

@MCBloomy

Jesli probowales mnie obrazic w jakikolwiek sposob , nie udalo Ci sie , moge Ci jeszcze o twoim idolu "esgowno" powiedziec ze przerabial moje gildie , bo wlasnych nie potrafil napisac : >

Kod jest wyraznie skopiowany , on nie zna PODSTAW polskiego , a co dopiero angielskiego ; ) , Pamietam jak tydzien temu nie wiedzial jak napisac "plugin.yml" xD

Nie twierdze ze nie umie , twierdze ze to nie jego i daje sobie reke obciac. 

Czy w jakiś sposób wymieniłem twój nick w moim komentarzu? chyba nie, co do "esgówno" mam jego pluginów, współpracowałem z nim przez parę miesięcy, nie wiem czy on bierze kody z innych pluginów, bo nie posiadam srilion pluginów na kompiuterze, jak edytował twoje gildie, wgl. po co mu je dawałeś jak go nie lubisz?

"Kod jest wyraznie skopiowany ...." może ten sRank nie jest w 100% jego, ale po co ludzie mają spamić to samo?

Nie twierdze że ludzie są idiotami, twierdze że nabijają posty.

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@up 

To niech se nabiajaj , boli Cie to? 

Nie dawalem esgowno gildi , ktos mu wysslal :D , zwisa mi to ( tak sie nazywa "skur***syn")

Opublikowano

@ArganPL2 Jak by to powiedział mój kolega "say ku****" , jak to może być skrypt ja się pytam ? No jak ?! Nie wiem czy jest to jego plugin czy nie , nie mam wszystki pluginów żeby wiedzieć czy został on skopiowany z tego czy tamtego pluginu , a z drugiej strony to czy kawałki takiego samego kodu w 1 czy 2 pluginie nie mogą się powtarzać ? (nie mówię jak jest skopiowane całe class) . Jeżeli twój plugin to dobra robota , jeżeli nie no to cóż :C

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

@up 

To niech se nabiajaj , boli Cie to? 

Nie dawalem esgowno gildi , ktos mu wysslal :D , zwisa mi to ( tak sie nazywa "skur***syn")

Tak.. boli mnie to.

Wiem, przypomniało mi się, wiem kto dał mu te gildie.

eldoka (odpisz na pw)

Opublikowano

Jakie dzieci które się nie znają (znaczy eSus umie pisać o nim tu nie piszę)

Gdy 1 osoba napiszę 'haaa, kod zgapiony' lub 'kod skopiowany' to widać że są dys mózgami, albo nabijają posty, np takie typowi programiści i spece od spraw javy, piszą oni aplikacje dla firm, za miliordy złotych.. boże taki asher,botofsrajkraft,mradonis, same ich nazwy potwierdzają że to osoby z niskim poziomem inteligencji..

Plugin no dobra, ok.

Pozdrawiam, Główny założyciel Javy, księgowy Microsofta..

Bloomy Corporation. 

powiedzialo jakies mcgowno 

idz tam pseudo programisto php javaskript

tworzyc super pro elo autorski hardkor niczym nie rozniacy sie od innych 

Opublikowano

powiedzialo jakies mcgowno 

idz tam pseudo programisto php javaskript

tworzyc super pro elo autorski hardkor niczym nie rozniacy sie od innych 

XDDDDDDD...

Rozwaliłeś mnie, interpunkcja, ortografia.. aha.. idiota xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...