Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vayne vs Twitch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo lepiej na skrypt Marksman'a?

Vayne czy Twitch?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie wiem, czy twitch jest dobry akurat na marksmana, ale słyszałem, że twitch rozpierdala. :)

Life  <  League of Legends

Opublikowano

@thewer

Też coś tak słyszałem, sam niby TF robi, ale poczekam jeszcze na dalsze wypowiedzi.

Vayne ponoć też rozpierdala z Evade :3

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Vayne x20

Nie wiem, czy twitch jest dobry akurat na marksmana, ale słyszałem, że twitch rozpierdala. :)

@thewer

Też coś tak słyszałem, sam niby TF robi, ale poczekam jeszcze na dalsze wypowiedzi.

Vayne ponoć też rozpierdala z Evade :3

Vayne>Twitch

Nium, vayne rozpierdziela ....

błagam Was....

Wynik tylko z tego tygodnia :

23ixzsy.png

--

Opublikowano

to że mainujesz twitcha nie znaczy że jest on lepszy lel

nie mainuje go. gram nim bo w porównaniu do innych adc sam może wygrać TF

dobrze użyty ult i pozycja wygrywa gre

Vayne lepsza bez porownania

no ok, jak kto woli

Wczoraj grałem twitchem na marksmanie i ci powiem wykręciłem 18/5 i faktycznie sam robilem tf

:)

vayne lepsza ,Q w razie co, do tego E, w sciane to stun, R niewidzialnosc-  niby chwila ale daje duzo

twitch z R w tf,inaczej slabo 

Bez R też da rade. Zależy od nafeedowania enmy assasina. jeśli ma nas na combo to nawet z ultem nic nie zrobimy

--

Opublikowano

Vayne jest na poczatku dosc slaba, ale jak poczatek sie dosc dobrze przetrwa i nie zostanie w tyle a nawet wyprzedzi innych to nagle inni nie moga nic jej zrobic... twitch caly czas jest mocny, ale jednak nie daje tak dobrych rezultatow 

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Kolega wyżej mówi dobrze, sam bardzo lubię vayne, ale naprawdę wystarczy wyczekać na słaby punkt przeciwnika i twitch potrafi sam wygrać grę, sam go testowałem wczoraj i polecam. :)

Life  <  League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...