Mroku Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam otóż mam poważny problem z dyskiem a wygląda to tak raz jest widoczny raz nie jest często mogę przeglądać foldery na dysku d ale żadnego nie mogę włączyć lub też skopiować na inny dysk przy włączeniu lub skopiowaniu któregokolwiek z plików na dysku d system się wiesza bo zamknięciu procesu resetuje mi się pulpit mam tam dosyć ważne dla mnie pliki a nie chce robić formatu bo wszystko pójdzie się j**** ,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No to nie rób formatu i postaw system If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mroku
Witam otóż mam poważny problem z dyskiem a wygląda to tak raz jest widoczny raz nie jest
często mogę przeglądać foldery na dysku d ale żadnego nie mogę włączyć lub też skopiować na inny dysk
przy włączeniu lub skopiowaniu któregokolwiek z plików na dysku d system się wiesza bo zamknięciu procesu resetuje mi się pulpit
mam tam dosyć ważne dla mnie pliki a nie chce robić formatu bo wszystko pójdzie się j****
,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.