Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak IP za rozegrane mecze?

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj zakupiłam nowego championa - Katarina, przed zakupem miałam ~6000 IP, po zakupie ~2800 IP... Rozegrałam kilka meczy w ogóle nie patrząc na ilość IP, ale po ok. pięciu meczach spojrzałam i nic się nie zmieniło na liczniku. Ktoś z Was ma taki sam problem? Napisałam już do supportu, ale chciałabym się dowiedzieć, czy tylko ja coś takiego mam. 

Opublikowano

Forum ( ;

Był dzisiaj podobny temat, nie działały przelewy, oraz nie doładowywało RP za inne sposoby płatności.

Z tym też 1 użytkownik miał problem, duzo osób robi tematy na głównej stronie LoL-a. Support odpisało, że zdają sobie sprawę z problemu i pozostaje tylko czekac.

Opublikowano

Spróbuj zrestartować klienta LoL'a, a jak nie zadziała to możesz zrestartować komputer. Jak zadziała to napisz ;D

Próbowałam to i to. ;) 

Forum ( ;

Był dzisiaj podobny temat, nie działały przelewy, oraz nie doładowywało RP za inne sposoby płatności.

Z tym też 1 użytkownik miał problem, duzo osób robi tematy na głównej stronie LoL-a. Support odpisało, że zdają sobie sprawę z problemu i pozostaje tylko czekac.

Tylko, że ja mam problem z IP, a nie RP. :P Doskonale wiem, że były problemy ze sklepem dzisiaj... ale wydaje mi się, że to nie powinno dotyczyć też IP za mecze. 

Opublikowano

Próbowałam to i to. ;)

Tylko, że ja mam problem z IP, a nie RP. :P Doskonale wiem, że były problemy ze sklepem dzisiaj... ale wydaje mi się, że to nie powinno dotyczyć też IP za mecze. 

Do dotyczy tego i tego. Trust me . (=

Opublikowano

Do dotyczy tego i tego. Trust me . (=

Ok, w każdym bądź razie napisałam do supportu i czekam na odpowiedź. Mój chłopak powiedział mi, że ma podobny problem. Jak doczekam się odpowiedzi od Rito to dam znać. ;) 

Opublikowano

Masz chłopaka, to po co ja CI pomagam ;G..

Na odp supportu, troszku sobie poczekasz. Nie Ty jedna napisałaś zapewne do nich, o ten błąd ;P

No nic, mam nadzieje, ze IP Ci zwrócą ( ;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...