Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zablokować DDOSY?

ShIe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakis typ ddosuje caly czas mojego serwa i laguje go wie ktos moze jak pomoc ?? Host ENderchest.pl .Bede bardzo wdzieczny :)

Gość FallingCookie
Opublikowano

Napisz do typa, żeby przestał ci dokuczać

Za co warn? Jebnij się w czoło

Opublikowano

Coś się dzieje, 3 taki post w ciągu tygodnia. Pisz do gościa, jak się przyzna rób screena, i na policję. Ddosy są nielegalne, mozesz tez kupic lepszą maszynę, która ma zabezpieczenia przed ddsami.

Tyle w temacie.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Musisz poprosić administrację hostingu o zabezpieczenie maszyny (chociaż i tak cię oleją jak nie zapłacisz, bo to nie jest proste) A tak to nic nie poradzisz. Możesz także kupić własna maszynę i zrobić sobie anty-ddos.

Opublikowano

Ehh gdy nie wiem kto robi te ddosy ;( ale juz przestal. Bo Zresetowalem neta i nowe ip :) i nie daje juz rady ten typ

Opublikowano

Wykup zwyczajnie, hosting OVH.PL. Ten hosting jest, bardzo skuteczny przed atakami DDos. Gwarantuje ci że, już nie odczujesz żadnego DDosa od tego gościa, dzięki temu hostingowi  ;)

Opublikowano

w essentials masz linijke

ddos=true #zmieniasz to na false

Polecam zakupienie innej maszyny np na ovh.pl , mają tam dobre zabezpieczenia ;)

Cos mi sie wydaje, ze nie ma takiego czegos :) w essentials

Opublikowano

Witam jakis typ ddosuje caly czas mojego serwa i laguje go wie ktos moze jak pomoc ?? Host ENderchest.pl .Bede bardzo wdzieczny :)

Napisz do niego niech da ci spokój w przeciwnym wypadku idź z tym na policje. Zalecam także zmienić hosting na np. fiberhost tam mają anty-ddos i prawie to samo co na enderchest

Opublikowano

OVH jedną z największych firm hostingowych na świecie ma bardzo dobre zabezpieczenia anty ddos. Jednak ceny tam przeważają ludzki rozum. Polecam firmę hosteam.pl która posiada firewalle za 50 tys. złotych i żaden ddos jej nie umknie. W ciągu sekundy atak zostanie wycięty i zostaniesz powiadomiony o ip sprawcy.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Do boku nie masz co pisać, bo odpiszą ci coś w stylu "Ataki są kierowane na całą maszynę, więc jeżeli będzie to narażało inne serwery będziemy musieli zablokować twój serwer."

Opublikowano

Do boku nie masz co pisać, bo odpiszą ci coś w stylu "Ataki są kierowane na całą maszynę, więc jeżeli będzie to narażało inne serwery będziemy musieli zablokować twój serwer."

Tak. Potwierdzam ,dostałem taką wiadomość od BOK'u ench.

26_unnamed.png

Opublikowano

Cos mi sie wydaje, ze nie ma takiego czegos :) w essentials

Nie zrozumiałeś ironii ? Powiedz mi jaki idiota włączył by sobie taką opcję ? o.O

Co do tematu już się wypowiedziałem i jest to najlepszy host jaki na razie znam ;)

00768247823007970726.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...