Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje

Millionn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam ludzi z Pomorskiego najlepiej trojmiasto.

Zasponsoruje powstanie nowego dedyka, zajme sie reklamą.

Szukam ludzi z wizja i umiejetnosciami, serwer musi zaskoczyc nowymi rzeczami i byc przejrzysty.

Preferowalbym lekki medium na pograniczu easy ktory sie nie znudzi po tygodniu lecz bedzie na miesiace, maxymalny lvl 999 ktory umozliwi rozwoj postaci przez cala gre i w roznym momencie naszego etapu bedzie dla nas wyzwaniem.

Opublikowano

Chcesz żeby ktoś Ci zrobił serwer a Ty będziesz opłacał go i zgarniał kase z is?

Twórca napewno na to się nie zgodzi a jak już tak chcesz to zamów se pliki !

Lecisz tylko na ka$e jak pan true :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Chcesz żeby ktoś Ci zrobił serwer a Ty będziesz opłacał go i zgarniał kase z is?

Twórca napewno na to się nie zgodzi a jak już tak chcesz to zamów se pliki !

Lecisz tylko na ka$e jak pan true :)!

@The Carl

Huhu trafiłem przypadkowo akurat na ten temat ale widzę że ciekawe "zarzuty" tutaj wobec mnie się pojawiają.

Na przyszłość preferuje od razu dawać konkretne zarzuty w moją stronę bo nie mam się do czego odnieść niestety.

"Leci na Kase" "Sprzedał się" "Każdy sponsor robi to dla kasy" "Jest głupi" itd.itd. Podałem najbardziej banalne przykłady a argumentami już widzę kolega nie jest łaskaw tego ufundamentować...

Więc czekam na konkrety :)

Co do tematu ciężko będzie znaleźć kogoś kto przyjdzie do Ciebie z plikami postawionymi na source w szczególności iż jest to twój pierwszy post na tym forum.

Aczkolwiek pozostało mi tylko życzyć powodzenia i zobaczymy jak to wyjdzie chodź uważam że z góry taki lv jest mocno przesadzoną wizją

Pozdrawiam

True!

@The Carl

Odpowiedź do posta 2 DOWN

Może i każdy robi to dla kasy ale nie każdy się miesza do serwera który sponsoruje jak np Ty do dreikona  :)

AA właśnie chyba mi nie powiesz że każdy robi cofki i kłamie chamsko graczy że nie zrobili backupa mysql co ? hahahahaha

Nie jesteś dobrym sponsorem i nie będziesz jeśli będziesz się bawił jak domkis ze starego metin5 którego znam lepiej niż siebie samego  :)

I widzisz jak skończył a jakie miał zarobki na metin5 kiedyś?

Z tobą będzie tak samo i życze tego każdemu który tak bez sumienia lubi ch*jać graczy !

Ja mieszam przy Dreikonie :v

Takiej komedii jeszcze nie słyszałem od nikogo chociaż orginalnością się wykazałeś ale liczę że podeprzesz to chociaż jakimś przykładem bo znów zarzut a jakiegoś sensownego przykładu nie widzę.

Dalej...

To teraz podejdźmy czystą logiką typowego człowieka-Według Ciebie cofka spowodowana przez mnie a nie błąd maszyny co jest pierwszym primo, specjalnie została zorganizowana aby a)stracić graczy oraz b)podkurzyć graczy którzy tam grają do teraz bo stracili 4 dni gry i c)Tracić kilkaset godzin na zwracanie itemków ludziom którzy napisali na support.Jakie mamy z tego korzyści? -Żadne!    Strary? -Duże pod względem graczy a według twojego podejścia i światowidzenia "Haj$" oraz czasowo jest to niesamowicie ogromna starta. Więc twoja logika jest godna mistrza.Na temat tego co było przyczyną cofki i braku back-upa pisaliśmy już kilkukrotnie więc nie wiem co moja osoba ma do tego ale widzę zaczepka MUSI BYĆ!

Nie jestem dobrym sponsorem-Powiem Ci szczerze że po części się zgodzę.Nie jestem świetny, mógłbym ogółem więcej czasu poświęcać na ten interes ale cóż poradzić, skoro aktualnie mam kilka projektów pod sobą to chyba jednak znaczy że nie jestem taki zły :)

Dlatego twoje pseudo zarzuty są dla mnie zabawne bo to jest jak nasrać na srodek pokoju a później to samemu sprzątać-Robić sobie dodatkowo roboty,korzyści żadnych a strat wiele bo jeszcze podłogę pobrudziłeś.Przykład dosyć zabawny ale po części do tej sytuacji prawdziwy :)

Pozdrawiam

True :)

Opublikowano

może i lvl przesadzony nie jest, ale nie tak od razu ten 999lvl. 200, 260, 310, 350, 420, 485, 550 itd. ;d

co do tematu, nie znam autora, ale polecić nie mogę. słabo napisane, opis bardziej pasuje pod "kupie pliki", niż "zasponsoruje serwer", stąd moje zdanie.

Opublikowano

@The Carl

Huhu trafiłem przypadkowo akurat na ten temat ale widzę że ciekawe "zarzuty" tutaj wobec mnie się pojawiają.

Na przyszłość preferuje od razu dawać konkretne zarzuty w moją stronę bo nie mam się do czego odnieść niestety.

"Leci na Kase" "Sprzedał się" "Każdy sponsor robi to dla kasy" "Jest głupi" itd.itd. Podałem najbardziej banalne przykłady a argumentami już widzę kolega nie jest łaskaw tego ufundamentować...

Więc czekam na konkrety :)

Co do tematu ciężko będzie znaleźć kogoś kto przyjdzie do Ciebie z plikami postawionymi na source w szczególności iż jest to twój pierwszy post na tym forum.

Aczkolwiek pozostało mi tylko życzyć powodzenia i zobaczymy jak to wyjdzie chodź uważam że z góry taki lv jest mocno przesadzoną wizją

Pozdrawiam

True!

Może i każdy robi to dla kasy ale nie każdy się miesza do serwera który sponsoruje jak np Ty do dreikona :)

AA właśnie chyba mi nie powiesz że każdy robi cofki i kłamie chamsko graczy że nie zrobili backupa mysql co ? hahahahaha

Nie jesteś dobrym sponsorem i nie będziesz jeśli będziesz się bawił jak domkis ze starego metin5 którego znam lepiej niż siebie samego :)

I widzisz jak skończył a jakie miał zarobki na metin5 kiedyś?

Z tobą będzie tak samo i życze tego każdemu który tak bez sumienia lubi ch*jać graczy !

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Troszeczkę bujna wyobraźnia. Tworzenie serwera z maksymalnym 999 poziomem? Absurd, komu chciałoby się pisać taką fabułę na tyle poziomów, a po drugie co to za frajda jak wbijesz w moment kilkadziesiąt poziomów. 

Nie jestem przekonany aby było to na poważnie, bardziej zalatuje amatorką. Nie polecam ; )

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...