Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauka PHP

Synegz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc, chciałbym już powoli zacząc uczyc się PHP [ HTML & CSS opanowane ]

Przeczytalem jais tam kurs, ale tak naprawdę bardzo mało rozumiem, więc chcialbym troche praktyki.

Co dalej robic ? Jakieś edycje ? Ale czego ? Jakiś prosciutki skrypt ? Macie pomysly :C ?

pozdrawiam

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSynegz

Rozumiem ten ból :D miałem to samo nic nie rozumiałem oglądałem itd.. kiedyś to nawet miałęm problemy z zmiennymi, zapomniałem o ; <- tym czymś xD nie dodawałem " i ' ale z czasem ogarniesz to, kilkanaście razy powtarzanie tego samego kodu w kocu zbijesz w głowę jak co działa itd.. ja osobiście patrzałem dużo razy na w3schools.com -> PHP. jeżeli miałem jakieś problemy :) dziś nadal według mnie to gówno wiem o PHPie :P nie wiem czy jest wgl ktoś kto dosłownie ogarnia wszystko w 1000% DOSŁOWNIE :P

Rady dla ciebie ;)

- Youtube

- Internet/google/w3scgools.com

- Edytowanie gotowców

- Powtarzanie tego samego kodu kilak razy / analiza itp..

A za 2/3 miesiące myślę że będziesz dużo lepiej wszystko rozumiał :)

Mam nadzieje że dobrze zrozumiałem twój temat i jakoś dobrze odpowiedziałem :p

Opublikowano

Proste, jeżeli nie rozumiesz podstaw to się nie opłaca od razu edytować skryptów bo nie ma takich od razu prostych.. poucz się np z jutuba coś z echo, zmiennymi, funkcje,klasy jak to działa, powoli je łącz tetsuj lokalnie na komputerze (polecam XAMPP'a). Ale jeżeli chcesz tak od razu edytować/spróbować itd.. to znajdź gdzieś na internecie np, prosty system logowania/rejestracji, baw się zmieniaj, modyfkuj itd... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...