Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlas (domowa mini siłka)

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Mógłby mi ktoś polecić atlas (1000-1200zł) który by się nie rozleciał po tygodniu . Pozbyłem się 11kg i chciałem zacząć ćwiczyć ,iż mam najbliższą siłownie 15km od mojego miejsca zamieszkania + wliczyć to karnet i dojazd to postanowiłem kupić atlas. Najlepiej aby to już był przetestowany sprzęt.

BUM

Opublikowano

Atlas nie jest zbyt dobry do budowania masy mięśniowej, lepiej ćwiczyć na wolnych ciężarach. Polecałbym Ci kupić ławeczke ze stojakami (tylko nie łączone)+gryfiki, obciążenie żeliwne i jakiś drążek. Jak będziesz zainteresowany moją opcją to odpisz na posta to coś ci doradze

Deus vult

Opublikowano

Atlas nie jest zbyt dobry do budowania masy mięśniowej, lepiej ćwiczyć na wolnych ciężarach. Polecałbym Ci kupić ławeczke ze stojakami (tylko nie łączone)+gryfiki, obciążenie żeliwne i jakiś drążek. Jak będziesz zainteresowany moją opcją to odpisz na posta to coś ci doradze

Przecież na tym się rzeźbi, nie robi masę...

@Topic:

A czemu po prostu dojścia tam nie wliczysz w trening? No wiesz, 15km nie jest jakoś cholernie daleko. Około godzina truchtu. 

Opublikowano

Przecież na tym się rzeźbi, nie robi masę...

@Topic:

A czemu po prostu dojścia tam nie wliczysz w trening? No wiesz, 15km nie jest jakoś cholernie daleko. Około godzina truchtu. 

masa nawet można robić na treningu domatora ale efekty nie bede takie jak na wolnych ciężarach, tak samo z maszynami jest.

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...