Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka szansa na bana ?

xGRING0xPLx1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tej chwili mam ustawionego expbota od kamera expie sobie w m2 i cały czas bacznie obserwuje co się dzieję z postacią , więc jaką mam szansę na załapanie bana ? czego się bać ? jak się obchodzić z modem od kamera (oczywiście jest to serwer globalny polski) z góry dzięki za odp.

3835608062.png

Opublikowano

Czasem pobocisz miesiąc i dostaniesz bana, czasami 2godziny, a czasem nawet możesz bocić przez pół roku bez bana. :D Albo GM Cię sprawdzi, albo dostaniesz bana po logach.

Opublikowano

Przepraszam , ze sie wtrace , ale mam pewien problem , bo do dzisiaj mi bot normalnie dzialal , ale zmienilem serwer info , bo po kazdym tp metin'a mi wylacza..

I nie wiem o co z tymi chodzi , ma ktos jakies pomysly ;?

Opublikowano

ok , a jak dostaje bana to tylko na to konto na którym był używany bot czy wszystkie co są na jednym emailu ?

wszystkie po ip i emailu, przynajmniej tak kiedyś było.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ja bociłem kiedys na plu na 3 kontach. Dostałem jednego bana, bo juz miałem w***ebane i ludziom ksułem na bocie :D  Reszta kont nie została zbanowana. Tylko to jendo 38 lvl ninja :)

Opublikowano

Teraz banuja tylko konto.... Predzej czy pozniej i tak bana dostaniesz, bo wszystko jest w logach

Hahaha jak chcesz "usunac" te logi to musisz sie wlamac do plikow, ze tak powiem u gma. Prawdopodobienstwo jest bliskie zeru

Opublikowano

ok , a jak dostaje bana to tylko na to konto na którym był używany bot czy wszystkie co są na jednym emailu ?

Dostajesz bana na email nie na IP, bynajmniej tak było u mnie gdy parę miesięcy temu bociłem.

Opublikowano

Przepraszam , ze sie wtrace , ale mam pewien problem , bo do dzisiaj mi bot normalnie dzialal , ale zmienilem serwer info , bo po kazdym tp metin'a mi wylacza..

I nie wiem o co z tymi chodzi , ma ktos jakies pomysly ;?

Opublikowano

Teraz banuja tylko konto.... Predzej czy pozniej i tak bana dostaniesz, bo wszystko jest w logach

Hahaha jak chcesz "usunac" te logi to musisz sie wlamac do plikow, ze tak powiem u gma. Prawdopodobienstwo jest bliskie zeru

Nie napisałem usunąć lecz zablokować a to zasadnicza różnica ;p

3835608062.png

Opublikowano

nie da rady zablokować logów. jeśli nie będziesz przesadzał z wartościami (speed) i nie przechodził przez ściany to będzie mniejsza szansa na bana

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

nie da rady zablokować logów. jeśli nie będziesz przesadzał z wartościami (speed) i nie przechodził przez ściany to będzie mniejsza szansa na bana

Wiem staram się używać jak najmniej chodzą tylko auto bicie i chodzenie za mobem oraz potki 

3835608062.png

Opublikowano

ban jest na maila (wszystkie konta na danym mailu tym samym zostają zbanowane), ale prawdopodobieństwo jest małe, ustawiasz się w jakimś fajnym miejscu i bocisz. ;d

Opublikowano

GF nie sprawdza starych logów. Jeśli bocisz, to dostaniesz bana w przeciągu kilku godzin do kilku dni od wylogowania się, albo w trakcie gry, gdy GM Cię zauważy. Po dłuższym okresie (tydzień, miesiąc) nie ma szans, żebyś dostał "spóźnionego bana". Dużo zależy od szczęścia i na pewno na nowych serwerach kontrole są częstsze. 

Opublikowano

Uważaj, widać cie w logach. Jak cie nie złapią masz fuksa. Jak jakiś syfiasty serwer to nikomu się nie będzie chciało Ciebie banować :) .

Opublikowano

Jeśli grasz na jakimś zdechlaku - nie masz się czym martwić.

Jeśli jednak grasz na zaludnionym serwerze - szanse na bana to 80%.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Bana nie dostaniesz, wątpię aby administracja sprawdzała każdego logi. Chyba że, expisz oni Cię przyłapią nie odp i możesz załapać bana. Bądź sami mogą zobaczyć jak bijesz i tak dalej. 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...