Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kilofy szybko się kończą.

Akuku5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Otóż kiedy kopie stone, szybko mi kilof się kończy. Posiadam OtherDrop'a, przeczytałem w internecie że należy usunąć z niego wypadanie expa ale to nic nie dało. Sugestie?

Opublikowano

Witam. Powiem Ci tyle że other drops nie jest świetnym pluginem na drop.... Na mpcforum masz kilka pluginow na drop między innymi mydrop hugozara i ktoś ostatnio dodał inny pl ja drop poprostu poszukaj

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

Witaj, prawdopodobnie może to być przez lagi. Gdy kopiesz nalicza ci zamiast 1 raz to 2 razy. Spróbuj w ustawieniach Minecrafta wyłączyć niepotrzebne animacje OFF/Zmniejsz/Wyłącz a efekty może przybędą ;). Jeżeli to nic nie da to niestety, każdy musi się z tym pogodzić że, jeżeli chce expa to musi się zużywać :)

Opublikowano

Dobra, problem rozwiązany. Dzięki :) Ale mam jeszcze jedno pytanie - jeżeli teraz posiadam mydrops to jest jakiś skrypt który podnosi automatycznie przedmioty do eq?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...