Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komendy Na Konsole.

Gruubyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam odblokowaną konsole na Cod 6 mam pare komend z naszego forum ale nadal brakuje mi komendy na nieskonczona amunicje na niesmiertelnosc i na wyrzucanie graczy. Jeżeli ktoś zna jakieś komendy bardzo proszę o podanie. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

juz mam wszystkie komendy tylko 2 mi brakuje

na niesmiertelnosc. i ze jak wchodze na serwer z kolege to go wywala i wchodzi inny typ kotrego nawet nie znam a ja bym chcial 1 na 1 z kolega jest jakas komenda zeby nie szukalo graczy??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na przyszlosc uzywaj opcji edit.. report.

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Na nieśmiertelność to powinno być poprostu "god" a na nieskończoną amunicje to chyba "sf_use_ignoreammo 1" przynajmniej w CoD 4 i 5 to mi działa spróbuj może zadziała PISZ BEZ " " !!

esar.png
Opublikowano

ale kick i co potem bo jak pisalem jakis nick to niedzialalo. ;(

Wiem, że post już troche przestarzały, ale żeby dac komus kcka należy najpierw wpisać "status" w konsoli, aby poznać jego ID a potem wpisać komendę "clientkick" dopisujac na koncu uzyskane ID np. "clientkick 5".

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...