Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobry hosting pod serwer.

xolblath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy fiberhost to dobry hosting? Podoba mi się cena. Chodzi mi o to aby bylo 5 slotów(nie więcej). Moze byc cena za slot tak ok 90-100 groszy. Serwer będzie bez modyfikacji, ale z dwoma pluginami:

1. Permissions ex

2. Drop

Czy na 1 slot starczy ok 130 ramu? Chce wgrać mapke od Sylwii Farbki Dragon Survival. Czy na serwerze z coal(to za 2.7zł na 8 slotów 700mb ramu) gdy będą grały 4-5 osób będą lagi? Jak myślicie? Czy lepiej inny hosting? Tylko tak jak pisałem cena za całość maks 4-5 zł na miesiąc ;) To ma być taki pierwszy serwer próbny. Dobrze by było gdyby była możliwość płacenia paysafecardem.

Z góry dzięki za pomoc. Chciałbym móc modyfikować pliki serwera czyli mapa ustawienia i pluginy

Opublikowano

Fakt, zakup hostingu FiberHost jest bardzo dobrą ofertą, jednakże, bardziej polecam ci hosting Pukawka.pl ma dodatkowy IS i parę innych bajerów, nie żałują RAMu, przynajmniej wspaniale skonfigurowane maszyny, no i wiele innych bajerów z poziomu panelu klienta ;) Wybrałbym na twoim miejscu hosting Pukawka.pl :)

Opublikowano

Polecam zakup na FiberHost.PL profesjonalny hosting, niskie ceny, ciągle promocje.

Sam miałem przyjemność mieć tam pare serwerów, i nie zawiodłem się! :)

Znów chwytam liny zła, by wydostać się z mroku dna...

Opublikowano

Ja osobiście polecam MineServ.eu, współpracuje z tą firmą od prawie 2 lat, w ostatnim czasie przerzuciłem się na serwer VPS, nie mam żadnych zastrzeżeń. Przyjazny i prosty w obsłudze panel. A jeśli ty szukasz oferty pod serwer dla 5 graczy no to brąz za 5zł w zupełności powinien Ci wystarczyć.

Opublikowano

lvlup.pro d idealny, tanio i dobrze :)

ew. vps na ovh 1 gb za 10 zł

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Ostatnio na forum pojawił się temat związany z fiberhostem i  wynika z niego że troszkę oszukują, a więc radziłbym nie brać. Chodzi tam o wypłatę pieniędzy, ale to też jest ważne pod względem wyboru hostingu. Na dole masz linczek do owego tematu.

Link do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1303621-inne-niezgodne-z-prawem-wyplaty-pieniedzy-z-hostingu-fiberhost-przeczytaj-zanim-wyplacisz/

Co do  tematu polecam lvlup.pro, napisz do nich, a dostaniesz 24h testowy serwer, tylko dla siebie. Polecam również CraftServe, trochę drogo, ale cena warta...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...