Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wafelek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak działa kontrakt w cs:go?? mam np załóżmy SG 553 | Tornado 10x z tej strony info wzięte:
http://csgostash.com/?collection=The+Assault+Collection i są one najgorszej jakości czy jest możliwość żeby mi wypadł Glock-18 | Fade lub MP9 | Bulldozer Fabrycznie nowy ?? czy tylko klasa wyżej może wypaść??(tzn. industrial lub Mi-Spec)

Opublikowano

Może Ci wypaść fabrycznie nowy. Sam robiłem tak, że miałem 10x różną broń zaprawioną w walkach a mi wypadł Desert Eagle DOPAT czy jakoś tak Fabrycznie nowy :)

graphic.png

Opublikowano

Kolorki to "jakość", a te "fabrycznie nowe, przetestowane" to stan (zewnętrzny). Generalnie skiny pogrupowane są na kolekcje (np. Mirage, Vertigo, a także z każdej poszczególnej skrzynki), czyli grupy skinów różnych broni, o różnych jakościach. Kontrakt zamienia nam 10 skinów tej samej jakości (np. Consumer - konsumenckiej, czyli te białe), na 1 skina o poziom wyższej jakości. Ten skin będzie wyższej jakości, o losowym stanie i jednej losowej kolekcji z tych co włożyliśmy. Czyli, dla kolekcji Assault jeśli włożymy do kontraktu 10 skinów UMP Karmel lub SG Tornado (mogą być te i te, byle by były tej samej jakości) to mamy 100% szans na otrzymanie Five-SeveN | Jabłko kandyzowane ponieważ daliśmy bronie tylko z jednej kolekcji, a jest tylko 1 skin w tej kolekcji o poziom wyższej jakości. Stan będzie jednak losowy.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...