Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chrome na Androidzie

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem z chromem na androidzie. Mianowicie wszystkie filmiki ze wszystkich stron się w dziwny sposób lagują. Raz przez 2 sekundy działa normalnie, potem klatkuje, potem jakiś inny lag itd. Na firefoxie to samo, tyle że filmik dłużej się wczytuje i nie zawsze się włącza. Wiem że na operze działa ale tam youtube ma starą wersje nie wiem czemu.

Z góry dzięki za pomoc. 

Opublikowano

Zainstaluj sobie yt i oglądaj przez to.

Youtube jest zainstalowane od początku, ale czasami jak np. czegoś szukam przez przeglądarkę to znajduje jakiś filmik, i potem trzeba się przełączać na aplikacje youtube, i dość często się zdarza że chrome wtedy crashuje. 

Opublikowano

To normalne, że się przełącza ale chrome nie powinien sie crashować xD. Może czas na jakiś factory reset albo przeinstaluj te przeglądarki i yt + restart tel. Nie wiem.

Albo zainstaluj sobie jakiś rom, nic trudnego :D

Opublikowano

Polecam używać Chrome Beta, jest znacznie wydajniejsza oraz Ładniejsza i płynniejsza;-)
Co do Twojego Problemu z Yt, jest to zrozumiałe, i nie idzie jakoś tego "naprawić" 
Możesz wyczyścić dane aplikacji chrome, i gdy znajdziesz filmik w chrome na yt, to chcąc ogladając go uruchom go przez przeglądarke, nie yt.

Opublikowano

przegladarka opera na androida https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.browser&hl=pl odtwarza filmy na kazdej stronie ktora obsluguje html5(youtube dziala) oczywiscie musisz miec wlaczona ja jako urzadzenie przenosne a nie deskop (automatycznie jest ustawiona na urzadzenie przenosne)

Opublikowano

Czy po powiększeniu obrazu filmu ciągle się zacina?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wszystkie filmiki w każdym rozmiarze w oknie czy bez klatkują na chromie, youtube działa. Formata i tak czy siak muszę zrobić bo te geniusze z LG wydali aktualizacje na nowszego androida mimo że ten telefon do tego przystosowany nie jest. Żeby tego dokonać muszę wiedzieć jak robić roota ale żaden poradnik na internetach nie opisuje jak to zrobić na moim telefonie (LG Swift L7 II, Android 4.4.2 od plusa, chcę wgrać zwykły Android 4.1 Jelly Bean jaki miałem normalnie ale nie od plusa). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...