Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

transmiter fm czy adapter kaset w samochodzie?

jebac biede

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam w swoim aucie odtwarzacz na kasety a jak wiadomo chce słuchać też swojej muzyki a nie tylko radia.

więc niedawno zakupiłem za 7 zł ( 5zł przesyłka +2 zł towar ) adapter kasetowy, tzn wrzucam kasetkę do slotu odtwarzacza, od niej wyprowadzony jest minijack, którego podlaczam do telefonu i chce puscic muze. No ale to gówno prawie w ogóle nie działa mimo mojego kombinowania ( po wduszeniu, zeby lecialo z zrodla leci cichutko muzyka 1 sekunde po czym spowrotem wskakuje radio mimo wielu prób ustawiania odtwarzacza i rozkręcania kasetki ) więc zastanawiam się, czy teraz ponownie kupić adapter tyle, że lepszy, czy po prostu kupić transmiter FM, który wsadzałbym do gniazdka zapalniczki samochodowej. Dodam, że odtwarzacz na kasety działa dobrze, ponieważ normalnie odtwarza muzykę z starych kaset.

Z czego jakość będzie lepsza i taniej mnie wyjdzie? :D stosuje ktoś jedno z tych dwóch rozwiązań i się wypowie?

kupilem dokladnie cos takiego:

http://allegro.pl/kaseta-adapter-transmiter-radio-cd-ipod-mp3-mp4-i4631030663.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...