Gramnalajcie12 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam czy brać skin do hecarima jeźdzca bezgłowy kiedy mam już arcane i jeszcze mam pytanie czy te skiny z harrowing będą w przecenie np nawiedzony maokai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIneNinja Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Raczej będą w tej samej cenie. Bezgłowy Hecarim ładny art i ładnie w grze, ulti fajnie wygląda. Zależy czy wolisz mroczne czy zabawowe ( nie wiem jak to nazwać) klimaty. beka z bronzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0N4M3 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Kupiłbym również jeźdźca i grał na tym skinie na który mam aktualnie ochotę, co za problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramnalajcie12 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ok dzięki wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiednyStreach Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Jeśli masz Arcade to nie kupuj. W promocji na pewno nie będą. Proponowałbym ci kupić UnderWorld Twisted Fate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinpade Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie będą w promocji, bo by Riotowi sie wogóle nie opłacało. Jak masz już skina do Heca i to za 1350 RP to po co jeszcze jeden? Chyba, że mainujesz tą postać to kup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.