Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Link2sd

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem z program link2sd niewiem co zle robie robilem format karty wedlug poradnika i mam np aplikacje z neta fifa 14 i chce zeby pliki pobraly mi sie na karte zewnetrzna micro sd i wchodze w ta apke link2sd i biore na samym dole przenisc link2sd i potem biore dalvikcache przenies pliki aplikacji i biblioteke a nie moge bo pisze twoja druga partycja posiada pliki fat cos dam dalej umieszaczane nie moze skutkowac zabezpieczen moze wiesz o co biega i pisze uruchom ponownie urzadzenie bo operacja powiaodla sie przenioslem dane dalvik i bibiloteke po uruchomieniu tu jest problem nie mam tej gry nigdzie nawet w przeniesionych link2sd na pulpicie tych ekranach jej nie ma w menu tez nawet w ustawieniach jakby cos sie z nia stalo na karcie zewntrzniej nie zauwazylem tej aplikacji i prosze powiedz mi jak dziala tak aplikacja bo ja chcialem przeniesc ta fife i zeby mi pobieralo pliki automatycznie na kaarte pamieci a nie wewnetrzna a jak chcialem przeniesc real racing3 tam wyzej opcja przeniesc app2sd to potem aplikacja nie uruchamiala sie i pisalo niestety zostala zatrzymana a w menu wchodze to ze nie ma tej aplikacji wiec niewiem o co biega chcialem przywrocic ale tez nic nie dalo tez nie odpala wiec niewiem co juz robic sory ze tak duzo pisze ale chce dokladnie wiedziec co zrobic ze instaluje nowa aplikacje np real racing 3 przenosze na sd i pobiera mi pliki na sd a nie na wewnetrzna i zeby dzialalo  :D 
mam nadzieje ze dasz rade mi udzielic pomocy troche sie rozpisalem  :D
dam ze od wczoraj czekam i nie ma ich dalej albo teraz probowalem 2 raz real racing 3 przenioslem i pisze aplikacja zostala zatrzymana i ani odpalic i przywrocenie nie dalo
wykrywa pliki fat32 zostawilem 1,37 gb i druga partycja fat16 400mb karty sd 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...