Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy istnieją jakiś Hacki do nowej gry na Androida Don't Touch The Spikes 

Prosiłbym o podanie linku do pobrania (np.save na który jest mnóstwo cukierków )

I czy pomoże mi ktoś zainstalować Root na mój telefon ? Mam HTC one X  i nie wiem jak zainstalować , oglądałem wiele poradników ale żaden nie pomógł może wy pomożecie ? 

Z Góry dziękuje 

post-1254713-0-94961900-1414158097.jpg

imgres.htm

Opublikowano

Aplikacją GameCiH możesz sobie namnożyć cukierków, tylko trzeba wiedzieć jak. Jest ona podobna do Cheat Engine :)

Grasz trochę, pozbierasz też troszkę i wklepujesz do apki ile masz cuksów. On wyszuka Ci pierdyliard wartości. No to grasz dalej. Nazbierasz trochę więcej i znowu wklepujesz, ile masz. Wartości powinno być mniej. I robisz tak, aż dojdziesz do jednej wartości. Wtedy ją modyfikujesz (np. 9999999) i blokujesz wedle upodobania ;)
Jest też inny sposób, ale on zmienia funkcjonowanie gry. Pobierasz aplikację z zewnętrznego źródła tak, żebyś miał na komputerze DontTouchTheSpikes.APK. To APK jest ważne. Otwierasz plik archiwizerem (np. WinRar) i otwierasz notatnikiem settings.txt. Tam masz dużo faaajnych ustawień, typu odległość kolców od siebie, ile cukierków daje jeden cukierek, kolory i takie inne ;)

Powodzenia.

Szukasz jakiegoś pluginu/skryptu? Zajrzyj TUTAJ :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...