Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Joduska dostała więzienie na 2 lata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie nie wiem czy wiecie o tym ale joduska  , za hacki do lola i skrypty otrzymała 2 lata pozbawienia wolność

$14 Za używanie niedozwolonego oprogramowania , bądź pirackich rzeczy , użytych nie na swoich przedmiotach , cudzych grozi do 2 lat pozbawienia wolności .

Uczeń
Opublikowano

witam serdecznie nie wiem czy wiecie o tym ale joduska  , za hacki do lola i skrypty otrzymała 2 lata pozbawienia wolność

$14 Za używanie niedozwolonego oprogramowania , bądź pirackich rzeczy , użytych nie na swoich przedmiotach , cudzych grozi do 2 lat pozbawienia wolności .

XDD jakby polskie prawo było zapisane tak chuujowo to prawnicy by się ze śmiechu tarzali.

Słaby troll niestety, proszę wypierrdalać :/

Opublikowano

Widać,że to gimbusiarski troll...

Podejrzewam, że autor nie jest nawet w gimnazjum.

@topic: Tak tak tak, pierwsze słyszę że paragraf oznacza się znakiem dolara.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

bądź pirackich rzeczy , użytych nie na swoich przedmiotach , cudzych...

Ten tekst wygląda jak zlepek przypadkowych wyrazów.

Chciałeś żeby brzmiało mądrze a wyszł o jak zawsze xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...