Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami!

GIbon517

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki mały problem.
Więc tak, od paru dni mam okropne lagi w cs;go. tzn. odpalam sobie grę, wchodzę np na jakiś tryb, bądź serwer, gram 5 min i po tych 5 minutach mam takie lagi że ja pier***. Nie mogę w nic grać, ten problem mam w cs:go, gta SAMP, League of Legends, S.K.I.L.L, hm. tylko w Fifie World tak nie mam. Czyściłem kompa (w sensie wewnątrz obudowy, dyski C,D), i nic nie pomaga, pomożecie? Dlaczego mam takie lagi? 

Opublikowano

to też mały jest twój błąd paste wymieniamy przy czyszczeniu komputer może się grzać na procku przez co powoduje lagi bo procesor dostaje temperaturę i się grzeje :)

Opublikowano

to też mały jest twój błąd paste wymieniamy przy czyszczeniu komputer może się grzać na procku przez co powoduje lagi bo procesor dostaje temperaturę i się grzeje :)

każesz mu wymieniac k***a paste jak nie znasz jego temperatury procesora .. k***a informatyk sie znalazł -.-

Po pierwsze - laptop czy komputer?

Po drugie - Podaj temperatury przy odpalonej grze (HWMonitor http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html)

KYhRd.png

Opublikowano

Nagładaj paste na proca ( , karte graficzna DOKŁADNIE PREZCZYSC ..

Najlepiej jak sie nie znasz na komputerach polecam zaniesc go do serwisu i niech go dokladnie przeczyszcza..

Temperatury kolosalne ..

KYhRd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...