Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harrowing 2014

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale chujnia, że wszystkie skiny z harrowing będą dostępne. Liczyłem, że będę miał jakiś prestiż w tej grze mając skórkę która była tylko dostępna przez jakiś okres czasu. No trudno, kupujcie bo naprawdę fajne skiny.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Ale chujnia, że wszystkie skiny z harrowing będą dostępne. Liczyłem, że będę miał jakiś prestiż w tej grze mając skórkę która była tylko dostępna przez jakiś okres czasu. No trudno, kupujcie bo naprawdę fajne skiny.

Od teraz większość wychodzących skinów nie będzie unikalna :) Ma to zapobiec frajerom co sprzedają kody do skinów typu Riven itp :) 

Opublikowano

Szkoda tylko że mam wszystkie skiny i prakuje jedynie tych najnowszych bo reszta beznadziejna, ale taką Kitty Cat może się kupi. :D Fajna ikonka do tego.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Uczeń
Opublikowano

Od teraz większość wychodzących skinów nie będzie unikalna :) Ma to zapobiec frajerom co sprzedają kody do skinów typu Riven itp :)

Ale przez to każda cebula może mieć unikalnego skina :/

Opublikowano

Czy te skórki będą dostępne tylko w zestawach?

/ ok, zalogowałam się i sprawdziłam i nie są dostępne tylko w zestawach. ;)

+

Niewyjaśnione zjawisko sprawiło, że zwykłe ceny niektórych skórek przez sześć godzin są niższe, zanim ustąpią miejsca nowym skórkom. Badania śladów ektoplazmy jeszcze nie określiły, które skórki znajdą się na wyprzedaży. Jedyne, co wiemy na pewno, to fakt, że skórki będą na wyprzedaży przez sześć godzin. Potem wrócą do zwykłej ceny, a następnie znów potanieją. Zajrzyj do zakładki skórek i wybierz filtr „Wyprzedaż” w sklepie, żeby zobaczyć, które z nich możesz kupić taniej

Chodzi o skórki z Harrowing, czy o normalne skórki? ;)

Opublikowano

Czy te skórki będą dostępne tylko w zestawach?

/ ok, zalogowałam się i sprawdziłam i nie są dostępne tylko w zestawach. ;)

+

Niewyjaśnione zjawisko sprawiło, że zwykłe ceny niektórych skórek przez sześć godzin są niższe, zanim ustąpią miejsca nowym skórkom. Badania śladów ektoplazmy jeszcze nie określiły, które skórki znajdą się na wyprzedaży. Jedyne, co wiemy na pewno, to fakt, że skórki będą na wyprzedaży przez sześć godzin. Potem wrócą do zwykłej ceny, a następnie znów potanieją. Zajrzyj do zakładki skórek i wybierz filtr „Wyprzedaż” w sklepie, żeby zobaczyć, które z nich możesz kupić taniej

Chodzi o skórki z Harrowing, czy o normalne skórki? ;)

chodzi o normalne skórki co 6 godzin będą chyba inne wyprzedaże skórek normalnych, obecnie na turcji są też w wyprzedaży

-aristocrat vayne,

-obsidian malphite

-shadow evelynn

-emumu

Opublikowano

a na tych błyskawiczny wyprzedażach będzie może nawiedzony maokai?

Nie, będą tylko skórki "normalne", wydane bez żadnych eventów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...