Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bląd Podczas uruchamiania S.K.I.L.L'a

SeInRe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Od dłuższego czasu grałem w Skill'a bez problemów. Wczoraj usiadłem i pograłem gdzies z 1h30min. Po paru godzinach odpaliłem kompa odpalam skilla i wyskakuje komunikatY16J9k2.png związany jest z tego co wiem z programem xign czy cos takiego...anti cheat.Tylko ze ja nie mam ani 1 hacka itp. Usunołem gre i zainstalowałem odnowa ale to nic nie dalo. JESLI wiecie co trzeba zrobic piszcieeee :)

Opublikowano

Nawet jeśli nie masz hacków, może być to spowodowane dlatego że masz np. włączonego Action miralis lub inny program zwykły do korzystania, i dlatego ich anti-cheat wykrywa i nie pozwala ci zagrać ;)

Wyłącz wszystkie programy zbędne ;)

Opublikowano

Nawet jeśli nie masz hacków, może być to spowodowane dlatego że masz np. włączonego Action miralis lub inny program zwykły do korzystania, i dlatego ich anti-cheat wykrywa i nie pozwala ci zagrać ;)

Wyłącz wszystkie programy zbędne ;)

Powylaczałem skype hamachi orgin i to nic nie dalo.. nic więcej wyłączyc nie moge ale dziwi mnie to ze po restarcie kompa niedawno mi to bez wylaczania programów dzialalo i gralem a teraz odnowa znów to wyskakuje...

Opublikowano

w procesach mam tylko Gameforge Live i to wszystko i nic więcej nie mam odpalonego...nawez z tymi aplikacjami co wyłączylem mi dzialalo normalnie...

Opublikowano

CCleaner + ADWCleaner + SpyHunter + BitDefender pełne skanowania wszystkich dysków i rejestru. Cały proces około 2 może 3h zależy od komputera, ale po tym komputer śmiga jak nowy i 0 błędów ;)

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Ja miałem ten sam problem. Wyłączenie wszystkich programów działających w tle, włącznie z antyvirusem nie pomogło. Jedyną opcją był reinstall gry. Parę godzin to zajęło, ale na szczęście problem zniknął. Oczywiście CCleaner i czyszczenie rejestru też zastosowałem.

Opublikowano

Ja miałem ten sam problem. Wyłączenie wszystkich programów działających w tle, włącznie z antyvirusem nie pomogło. Jedyną opcją był reinstall gry. Parę godzin to zajęło, ale na szczęście problem zniknął. Oczywiście CCleaner i czyszczenie rejestru też zastosowałem.

ja tez odinstalowałem  gre ale to nie pomoglo...

Opublikowano

Zakończ wszytkie nie potrzebne procesy powinno pomóc, albo włącz i wyłącz kompa.

jak by to działało nie dawałbym tego posta...:D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...