Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka Prośba

ichi95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siem, to zaś ja ^__^ mam do was prośbę i parę pytań rolleyes.gif bo chciałem zrobić własnego Klienta i zrobiłem wszystko to co w poradniku ale tam jest tylko o zmianie znaczku "GM" i obrazki przy zakładaniu postaci itp....biggrin.gif wszystko ładnie gra,nowe wyglądy mapki i skilli wgrałem se sam, ale to dla mnie za mało blink.gif bo dla mnie w grze liczy się grafika i grywalność wiec proszę was o różne tematy które są zamieszczone na forum biggrin.gif

1.Chciałbym zmienić wygląd konia...

2.Aby zbroje np. Hwang był złote

3.Nowe wyglądy broni (lub nowe bronie)

4.Jak zmienić obrazek podczas wczytywania się (jak już sie logujemy)

5.I jakąś nową mapke...

To na razie tyle....Jak co nie chce być chamski wiem ze jest opcja "szukaj" -.-dry.gif

Kocham
!!!

18706.png

25ipstd.jpg

Opublikowano

Siem, to zaś ja ^__^ mam do was prośbę i parę pytań rolleyes.gif bo chciałem zrobić własnego Klienta i zrobiłem wszystko to co w poradniku ale tam jest tylko o zmianie znaczku "GM" i obrazki przy zakładaniu postaci itp....biggrin.gif wszystko ładnie gra,nowe wyglądy mapki i skilli wgrałem se sam, ale to dla mnie za mało blink.gif bo dla mnie w grze liczy się grafika i grywalność wiec proszę was o różne tematy które są zamieszczone na forum biggrin.gif

1.Chciałbym zmienić wygląd konia... Pliki npc.epk i npc.eix rozpakowujesz i przerabiasz

2.Aby zbroje np. Hwang był złote pliki pc.epk pc.eix

3.Nowe wyglądy broni (lub nowe bronie) item.epk item.eix

4.Jak zmienić obrazek podczas wczytywania się (jak już sie logujemy) Również pc.epk i pc.eix

5.I jakąś nową mapke... Poszukaj na forum było coś o mapce GM (Poradnik)

To na razie tyle....Jak co nie chce być chamski wiem ze jest opcja "szukaj" -.-dry.gif

Do każdego z pkt przyda Ci się...

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...