Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Sims 3 - Wasze opinie.

Szybki H@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tą grę ciężko jest ocenić. Podstawka nie jest duża a wyszło do niej cała masa dodatków. Każdy dodatek wprowadza jakąś tam nowość, ale najgorszy dodatek to nie z tego świata. Gra ma skopaną optymalizację.Ma różne błędy. Za całokszałt postawię 8/10 

8902314106109971000808.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie najlepsza gra wszech czasów. Mówię tutaj głównie o trybie budowania, bo to w tej grze kocham najbardziej. Jeśli jeszcze ktoś potrafi obsłużyć się TSR Workshop'em, Photoshopem i 3ds Maxem ta gra przestaje mieć jakiekolwiek bariery. Możesz tam robić co tylko Ci się żywnie podoba, możesz projektować wszystko co chcesz :>

over 999999/10

Qui est le prochain?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moja siostrzenica często wpada do mnie żeby pograć w simsy (szlaban na kompa :D) cóż mnóstwo kodów sztuczek i gra staje się całkiem nudna.Do tego ściąga mnóstwo dodatków meshy czy jak im tak i kom zawalony śmieciami.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Dobry sposób na nudę! Pamiętam jak zawsze spędzałam godziny na budowaniu domów co ubóstwiałam robić i  w dodatku wyszło tyle dodatków do 3, że jest co robić naprawdę! Chociaż od 3 już ludzi nie można topić :< 

Opublikowano

Gra godna polecenia. Mi bardzo przypadła do gustu. Kiedyś potrafiłam spędzić sporo czasu na budowaniu domów, ogrodów. :D

Polecam. : )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej,

The Sims 3, mimo wielu błędów ,które w większym lub w mniejszym stopniu wpływają na rozgrywkę mogę ocenić na 7/10. Moim zdaniem The Sims 4 jest znacznie lepiej dopracowana.

Pozdrawiam,

HardessHD.

04278564585188844984.png

Opublikowano

Jak na razie jedna z najlepszych części simsów 10/10

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...