Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki do expienia

kronos126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas pierwszej konfiguracji program poprosi Cię o wybranie binki, wtedy wejdziesz do lokalizacji clienta serwera i wybierzesz plik z rozszerzeniem .bin. :)

Opublikowano

Podczas pierwszej konfiguracji program poprosi Cię o wybranie binki, wtedy wejdziesz do lokalizacji clienta serwera i wybierzesz plik z rozszerzeniem .bin. :)

Aha , opłaca się kupic m2bob? widzę , że jest najlepszy chyba kiedyś na plu na nim cisnąłem pro 

Opublikowano

Aha , opłaca się kupic m2bob? widzę , że jest najlepszy chyba kiedyś na plu na nim cisnąłem pro 

Lepszego expbota nie znajdziesz na tą chwilę. Opłaca się. Kiedyś był za darmo.

Opublikowano

Polecam Ci multihack, który jest odpalany przez injectora. Nie ma serwa na którym nie działa on, masz tam opcję auto peleryn oraz auto atak. Sam z niego korzystam już spory czas i nie było do tej pory serwa na którym by on nie działał. 

Opublikowano

Polecam Ci multihack, który jest odpalany przez injectora. Nie ma serwa na którym nie działa on, masz tam opcję auto peleryn oraz auto atak. Sam z niego korzystam już spory czas i nie było do tej pory serwa na którym by on nie działał. 

Nie żeby coś kolego, ale takich multihacków jest multum, które można odpalać przez injector(dobrze by było jakbyś mu nazwę podał) i niestety muszę Cię zmartwić, że nie wszystkie działają, nawet po zainicjowaniu w proces gry.

Opublikowano

Nie żeby coś kolego, ale takich multihacków jest multum, które można odpalać przez injector(dobrze by było jakbyś mu nazwę podał) i niestety muszę Cię zmartwić, że nie wszystkie działają, nawet po zainicjowaniu w proces gry.

Właśnie ja to kiedyś ściągałem stąd, a teraz nie wiem który to. Dlatego też napisałem, że przez injectora odpalany bo o ile dobrze pamiętam ten jedyny był. Co do działania, to mi bez problemu działa na każdym serwerze, a przez ten czas z 40 serwerów odwiedziłem. Jeżeli znajdę go, dam edita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...