Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wgrywanymi recznie skryptami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Nie dzialaja mi recznie wgrywane skrypty, tylko te co były juz w boli mi działaja. Pobralem libupdatera, zaaktualizowalem wszystko poprawnie. Ale gdy np. wczytuje skrypt do cassiopei czy to z boli czy recznie wgrywajac wyskakuje bład :

""(string "Script_16":12: module 'AllClass' not found:

no field package. preload ('AllClass')

no file C:/Document and settings/michaAllClass/Dane aplikacji/Bol/Scripts/Common/AllClass.lua"

A ogólnie w common niby jest plik AllClass

Co mogę zrobić w tej sytuacji ? Zalozylem folder w %appdata% jbc. Proszę o pomoc ;c

Pozdrawiam

Opublikowano

Libupdater to gunwooo nie naprawia tego problemu i nie pobiera wszystkich potrzebnych libów.

1-Jeśli w appdata w folderze lol masz jakieś pliki to je usuń (zostaw tylko pusty folder)

2-Usuń lola z regedit (na tym forum w 3-4 temacie masz to opisane)

3-Ściągnij czystego bola z libami, z tego linku http://puu.sh/cjZ9h/2675d2b94f.rar

4-Rozpakuj go na dysk C (nie na pulpit)

5-Odpal bola, odpal grę jeśli nadal nie działa to tam gdzie masz zoomhacka w bolu przestaw wersje bola na ostatnią wersje Pre-haff

Kolejna opcja może być taka że nie osiągnełęs magicznej liczby 50 w twoim IQ i jesteś free userem BoL dla free będzie działał za tydzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...