Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Splashe i Ikony

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gragas - świetne ujęcie. I ten jego nos :D

Graves - od momentu, gdy ujrzałam jego "brwi" w filmie ("kinówce"), to go ubóstwiam.

Ikonki dosć fajne.

Opublikowano

Gragas - świetne ujęcie. I ten jego nos :D

Graves - od momentu, gdy ujrzałam jego "brwi" w filmie ("kinówce"), to go ubóstwiam.

Ikonki dosć fajne.

Dokładnie, jak zobaczyłem na gravesa to odrazu mi przyszedł na myśl filmik Cinematic A New Dawn ten jego "wąsik" a gragas takie sobie czerwony nochal od nalewki  <3

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

No kurrrr....de! Teraz znerfią Q Ryze? Rito gone mad serio, bo najpierw usuwają, potem przywracają skalowanie many, a teraz nerf Q.

Jeszcze trochę, a z Ryze'a zrobią mięso armatnie.

Co do splashy... Gragas mega! W starym splashu brakowało mi właśnie tego odniesienia do jego tytułu. "Karczemny zabijaka" A Graves? Też mega, nawet mocno przypomina się on z Nowego Świtu.

GG Rito za nowe splashe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...