Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver pułapką bez wyjścia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Zagrałem xerathem  dziś 2 gry obydwie przegrałem miałem staty pozytywne np. 22/7, lecz mój team to istne gówno:

-Jungler afk co 5 minut

-Premade Bot feedują adc 

-Top nie daje rady.

Roamowałem, pomagałem i nic. Więc czym grać jak xerathem się nie da ?!

PS.Brain.exe też jest

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Ja już nie wiem sam co robić. Lol jako gra jest świetna, ale ludzie którzy w nią grają... no aż chce się przeklinać. Staram się wyjść z silvera, ale to jest zbyt trudne. Za każdym razem znajdzie się jakiś flamer, albo typ który mainuje mida i w 10 minucie ma staty 0/5...

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce mnie wykerować to proszę pw bo nie daje rady..

Byłem S1 56 LP i w weekend pełno noobów/trollów spadłem i mam teraz s2 13 Lp

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Możemy spróbować razem sił, jeśli chcesz.

@edit:

Mam nadzieje, że riot z przyszył sezonem zrobi coś z tymi flejmującymi graczami... wgl system punktacji powinien ulec zmianie, takie moje zdanie.

Opublikowano

Nie każdą grę da się wycarrować ale nie oszukujmy się. Jeśli ktoś jest w danej lidze przez dłuższy okres czasu, to po prostu na tą ligę zasługuje. Gdyby było inaczej, to masa świetnych graczy nadal byłaby w bronzie [idąc logiką "nie da się"].

Opublikowano

Jak wciskając spację nie potrafisz wyccarować i wyjść z silvera.To mam dla ciebie złe wieści zero>nic>dis>guwno>ty ,ta gra nie jest dla ciebie odinstaluj i może simsami się zainteresuj. 

Opublikowano

Na staty to patrzą dzieci i bronzy bardziej się liczą inne aspekty...PL w nicku, tłumaczysz się statami ,nie możesz wyccarować SILVERA CHEATUJĄC <facepalm> 3x na nie panu podziękujemy to nie gra dla ciebie. 

Opublikowano

zwalaj na tim :)

Wiesz w sumie, przegraliście przez CIEBIE nie przez afkerów. Bo mając takie staty nie dasz rady pociągnąć za sobą team. Ja rozumiem że to gra drużynowa, ale jeśli przegrywasz i zwalasz na innych winę, to zasługujesz na te platyny czy inne gówna. 

Pierw zmień podejście do gry, grasz by być lepszym (chociaż to głupie wciskać spacje). Dopóki nie zrozumiesz mechaniki gry, nie wbijesz nic wysokiego. 

Bo głupie Nerva - który skilem dorównuje przeciętnemu Silver1, wbił D1, przez co? A przez mechanikę (calle, srole, pozycjonowanie).

To że siedzisz w silverze, a zwłaszcza grając na BOCIE xDD To jest wina TYLKO I WYŁĄCZNIE TWOJA ŻADNEGO TEAMU :( SAD BUT TRUE

Opublikowano

Jak się sfeedujesz to i sam wyccarujesz wystarczy dobrać odpowiednią postać a z myśleniem "report my team" albo pisanie GG w 5 minucie gry to daleko nie zajedziesz.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

ale czasem też tak bywa.. ja na swoim koncie się męczyłem żeby wyjść ze srebra bo zawsze jakiś afk a to troll itp. A gdy wychodizłem kuplowi to zrobiłem to w 2 z SIII więc czasem trzeba się przemęczyć i grać do oporu.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...