mamisynek359 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Siemka Od kilku dni nie injectuje mi bola żadnego skryptu usuwałem folder appdata pobierałem od nowa i nic Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rollin2309 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 1-Jeśli w appdata w folderze lol masz jakieś pliki to je usuń (zostaw tylko pusty folder) 2-Usuń lola z regedit (na tym forum w 3-4 temacie masz to opisane) 3-Ściągnij czystego bola z libami, z tego linku http://puu.sh/cjZ9h/2675d2b94f.rar 4-Rozpakuj go na dysk C (nie na pulpit) 5-Odpal bola, odpal grę jeśli nadal nie działa to tam gdzie masz zoomhacka w bolu przestaw wersje bola na ostatnią wersje Pre-haff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamisynek359 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dalej nic :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.