Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO i nowe słuchawki.

TheWoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym poprosić was o opinię na temat słuchawek do CS'a. 

Jako już długi gracz dobrze wiem że liczy się jakość wykonania i dźwięku.

Nie ukrywam że jestem wielkim fanem steelseries siberia v2

Co sądzicie o tym sprzyncie?

Wiem że istnieje wiele lepszych tytułów, tańszych marek itd.

Chciałbym wydać na słuchawki około 200zł

Obecnie posiadam słuchawki dość noname'owe za około 85zł.

Słuchawki naprawdę są duże, wygodne, ale wkurza mnie w nich bardzo długi kabel i niestety są bardzo ciche i głośniki służą mi jako wzmacniacz.

Zostałem zaproszony na lan i chciałbym znaleść w miarę wydajny komplecik (słuchawki i mikro) który posłuży mi przez około 2 lata. 

Co polecacie? :) 

ostry.png

Opublikowano

polecam steelseries siberia v2 7:1 wygodne można grać po +15h  bez dyskonfortu są strasznie wygodne 

+ bardzo głośne ja w windowsie musze miec na 10 dzwiek xDD i przez mikro leci czysty dzwiek 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Siberia V2 nie ukrywam, że to po prostu przereklamowany sprzęt nie warty swojej ceny.

Mikrofon jest słabej jakości, dźwięk średniej. Naprawdę polecałbym znaleźć coś lepszego.

(wolał bym już Creative Fatality HS-800, zaoszczędzone pieniądze, a jakość podobna. Mikrofon nawet lepszy)

Też bardzo mi się na początku podobały jednak nie żałuje, że kupiłem inne.

Ps. jeśli już lepiej kupić siberie bez tej karty na USB 7.1

Za te 100 zł kupisz kartę na PCI, która da tym słuchawką lepszą jakość.

Owa karta 7.1 daje jedynie sztuczny dźwięk i równie sztuczny efekt 7.1

Opublikowano

Czyli z mojej zajawki na siberie odpada wszystko? tak wiem dużo słyszałem że słabe, przereklamowane ale w sumie zawsze mnie to ciekawiło że tyle tych wszystkich popularsów je po prostu ma, może to coś w rodzaju reklamy. Tak jak z colą, czy pepsi a znamy wiele lepszych napojów pokroju biedronkowej coli czy coś, prosty przykład. 

A więc coś równie dobrego i godnego uwagi? czekam na propozycje panowie! chciałbym te słuchawki zakupić gdzieś do stycznia także mamy czas. 

ostry.png

Opublikowano

Wytlumacze ci to na chlopski rozum.

mam Superluxy HD681B gdyby nie to ze kroki w csie sie zlewaja i bas jest strasznie niski a na domiar zlego sa ciche i pol zamkniete nie wymienial byn ich.

Posiadalem 4 inne typy sluchawek.

for gejmers - HS DRACO 850 od creativa gdyby nie to ze plastik zlamal sie po 4 miesiacach, mikro padlo po 4 tygodniach a lewa sluchawka przestala grac byly by to swietne sluchawki. Ale przereklamowane.

posiadalem rowniez creative hs-18 ktore bassem dominowaly wszystko. Katowalem je podlaczajac pod glosniki i dajac na 100%. Padly po 2 latach katowania. Sluchawki slabe jesli chodzi o muzyke i gry ale wytrzymalosciowe.

aktualnie luxow uzywam w lozku jak ogladam/slucham anime/muzyki na tele. Fajna alternatywa na noc.

Do gier uzywam shure srh240a ktore maja wytrzymalosc jak czolg chociaz sa plastikowe. Graja plasko ale to sprzyja krokom w csie. Jednakze scena jest za krotka a wysokie tony nie istnieja. Ja jeszcze tych sluchawek ktore bd idealne nie znalazlem. Jakos za rok planuje kupic cos drozszego +/- 500zl.

graphic.png
Opublikowano

Powiem tylko tyle HS 800 to totalny syf nie dalbym za te sluchawki 10 zl juz lepiej dorzucic siano na sibierie v2 albo 7h gdyz to sa sluchawki na dluzszy czas a jak czytam wypowiedzi jakis debili gdzie piszą ze hs 800 to lepsze sluchawki z lepszym mikrofonem od sibieri to mam beke.

Opublikowano

Czytaj uwaznie czy ja napisalem ze je polecam? Syf jesli chodzi o wykonanie jak najbardziej. Nie sluchalem nigdy maxwel retro DJ jesli masz sklep gdzies kolo sb z mozliwoscia przetestowania ich do tego dokupic uzywanego xonara DX i powinno byc swietnie.

kolega ma siberie v2 gra na nich przecietnie raczej to my mu info dajemy skad przyjdzie typo.

2 kolega ma sluchawki razera kolejny szajs ale kto bogatemu zabroni.

graphic.png
Opublikowano

@Rocki star12 dlatego właśnie chciałem się po prostu dopytać ludzi którzy się znają, polecają. 

Obecny sprzęt nie jest zły, ale raczej wątpię żebym się z takim headsetem pokazał na dość wartościowej imprezie na śląsku. 

Szukałem czegoś co naprawdę posłuży mi chociaż rok może dwa oraz będzie miało efekt. 

Czyli zapłacę to 200-300 zł a słuchawki będą wiele pomagać mi w grze a przy okazji będę mógł czasami odpalić sobie jakąś muzyczkę. 

ostry.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...